Loading the content... Loading depends on your connection speed!

2021 LED kommersiell belysning markedsandel på verdens over 52%

PikeResearch å gi markedsundersøkelser på det globale grønne energimarkedet detaljert analyse konsulentfirmaer, den siste værmeldingen rapporten: Har en gradvis nedgang i prisen fordel, og lang levetid, vil LED erstatte mer enn 52% i det globale markedet for næringsbygg i 2021 belysning.

Mens kostnadene nå er å fremme effektiv belysning fortsatt hindringer, spesielt for LED belysning er bekymret, men med den kraftige nedgangen i kostnader vil gjøre det mulig på kort tid storskala adopsjon. Det er rapportert at kommersielle LED inntektene vil gjennomsnittlig årlig vekst på 8,5% for å opprettholde veksten i 2021 vil nå $ 2700000000 i omsetning. Imidlertid vil den samlede verdien av det neste tiåret være i kommersiell belysning markedsnedgangen, 2012 var toppen av $ 54000000000, eller en nedgang i 2021 til $ 30 milliarder kroner.

baderomsarmatur med stikkontakt

EricBloom senior analytiker, sa: “Det er vanskelig å forestille seg i dagens verden, enda vanskeligere å overvinne den tradisjonelle teknologien i løpet av de neste 10 årene, vil kommersielle belysning industrien har å gå over på grunn av direkte salg av belysning vil avta, må produsentene stole mer lysstyring. og tjenester for å gjøre opp. “

Til slutt, ekspertene sa også at trenden med utviklingen i verden er energisparende og lokale økonomiske forhold og relatert infrastruktur. Europa og Asia betale mer oppmerksomhet til miljøvern, energisparing og mer villige til å etterkomme regjeringens samtale og restriksjoner. I USA på grunn av den uavhengige reguleringstilstand, og prisen er forskjellige, er situasjonen ikke er balansert, er energisparende konsept fortsatt i forholdsvis ny fase. Det meste av Afrika, er Midtøsten, Latin-Amerika og deler av Asia kraftig gjennomføre bygging av infrastruktur, som er underlagt den høyeste grad av oppmerksomhet, og kommersiell belysning har ennå ikke fått nok oppmerksomhet, energieffektivitet er relativt lav.

Leave a Comment