Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Angripe kommersiell belysning markedet

LED-belysning teknologier og løsninger for utvikling og produksjon leder BRIDGELUX selskapet gitt ut i dag Decor serien ultrahøy fargegjengivelse (CRI) LED arrays. Decor serien ikke bare kombinerer BRIDGELUX ES bransjeledende og prisbelønte RS array-teknologi, men også å skape en etterspørsel etter en rekke detaljhandelen, underholdning, restauranter, museer, samt high-end arkitektonisk belysning kroppen, og gir markedet den lyseste solid state belysning .

For belysningsbransjen kan presentere den mest komplette levende farger i en rekke belysning, BRIDGELUX med opptil 97 fargegjengivelse rente, pluss 3 Step MacAdams Elipse (3SDCM) valg av farger for å skape Decor arrays for å lage imponerende lyseffekter. De nye arrays tilbyr 1200-2500 lumen belysning, og spesielt designet, svært nær til kvaliteten på halogen og glødelamper. R9 og R15 spesiell fargegjengivelse BRIDGELUX Decor matriser med opp til 98, for å markere den rød hud fargegjengivelse og presisjon for å sikre en ren og naturlig lyseffekter. Decor-serien I tillegg til å gi design industrien flere belysning alternativer, ytterligere utvidelse av BRIDGELUX minimumsfargegjengivelse CRI 80 Zhi 90 standardprodukter.

asto rør

Giorgio Martini Martini, vice president i selskapet, sa: “Den nye dekoren arrays La oss bevege seg mot et høyere nivå, støttet av en mer high-end lysdesign og Martini Lighting FoU for å utvikle en rekke nye produkter, er vi i stand til nye kreative måter å revurdere. lamper og belysning design, og deretter utforme en rekke presise lyseffekter og ultra-høy kontrast, styrke visningseffekt .Decor butikker, slik at vi kan gi den høyeste kvalitet belysning, levende fargegjengivelse effekter, merchandise presentasjon lyse farger tekstur , butikker og restauranter med livlige lyse farger for å vise foran oss. “

BRIDGELUX Decor lysintensitet tilsvarer gi en 75-150 watt halogen strøm, men bruker bare 25-50 watt strøm, sammen med tidligere generasjoner av samme BRIDGELUX Array produktspesifikasjoner, i den grad det nydesignede droppet under forutsetning av den laveste for dagens kunder med en enkel oppgradering løsning.

Leave a Comment