Loading the content... Loading depends on your connection speed!

ASEAN-markedet

ASEAN-landene og Kina har bilaterale handelsavtaler, eksport LED-produkter kan nyte lave takster og til og med nulltariffer, og Sørøst-asiatiske land, rask økonomisk vekst, investering i infrastruktur er veldig stor, politikken er også veldig attraktiv, har begynt å bli en ny hot spot.

I Thailand er Thailands belysningsmarked i 2012 om lag 1,4 milliarder yuan, hvorav LED står for ca 12%, forventes at 2015 vil utgjøre økt til 45% -50%. Enda viktigere, kinesiske bedrifter så lenge landet kan skaffe opprinnelsen til bevis, kan LED-produkter eksporteres til Thailand nyte nullpriser, og Thailand, prisen på lamper er 2 ganger innenlandsprisen.

lysrør akvarium


I Vietnam annonserte Byggdepartementet “Utkast til 2011-2020 National Urban Development Plan”, 2011-2020 Vietnam urban utvikling (inkludert nye anlegg og urban renovering) en samlet investering på rundt 50 milliarder amerikanske dollar. Dette betyr at LED-belysning i det vietnamesiske markedet er et stort potensial for ekspansjon, fremtiden kan bli en ny strategisk plassering av Kinas LED-virksomhet.

I produktet, fordi det sørøst-asiatiske markedet er et tropisk klima, varmt og regnfullt år, er behovet for virksomhet i varme og fuktighet opp og ned nok innsats.

Leave a Comment