Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Assizes Under fluorescerende lys

Ved 10:18 på November kveld, Neixiang County People Court Civil Circuit Court i Neixiang County, Henan-provinsen, en landsby i den landlige landsbyen brettspill vellykket formidlet tvister med låntakere.

Dock grunn av en gård drevet av saksøker Neixiang en bank på 10 millioner, kontrakten saksøkt seter i en 1 mai 2013 til å betale tilbake hovedstol og renter. Et sete på grunn av dårlig ledelse, har vært i stand til å betale tilbake etter utløpet av saksøker gjentatte ganger bombardert mislykket, vil det bli stilt for retten for et sete. Dommeren håndtering av saken har vært til over hundre miles fra fylket av tiltaltes hjem på jakt etter, men aldri funnet. Besøkt av en dommer som en dock for å unnslippe gjeld, ofte fra morgen til kveld, bestemte han seg på stedet for å vente for retur av tiltalte.

t5 lysarmatur


Etter 18 dager, til 20.30, før endelig den tiltalte, forklarte hva han ønsket å være en dommer, uttrykt tiltaltes vilje til å samarbeide med nemndas arbeid på stedet, etter forslag fra dommeren de to partene kom til landsbyen der de tiltaltes konsultasjoner, kan saken være vellykket mekling, på denne tiden er det 22.00.

Leave a Comment