Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Bull “anti-strobe” LED-energisparende lamper fokuserer på barn med øyehelse

Hvis belysningen, fargetemperaturen, belysningshøyden, amplituden til disse grunnleggende forholdene er nesten det samme lyset, har valget av bordlampe hvilket grunnlag? Glødelampe, energibesparende lampe, LED-lys, hva slags best for barnas øyne?

Å gi barnet tid til å kjøpe sine egne lys, brukte jeg mye tid på å søke etter en rekke populærvitenskapelige artikler teknisk lime, finne disse synspunktene er knyttet til lys-utslipp prinsippet nasjonal politikk, flimmer, fargetemperatur, …… telles en gang si Ferdig, det ser ut til å ønske å dele, virkelig ønsker å skrive en serie. Denne gangen å introdusere disse forskjellige typer elektrisk lys det

1, glødelampe

Bilde 29

Glødelampe

Glødelampe (glødelampe), er glødetråden oppvarming til glødelampen, bruk av termisk strålingsutgitt synlig lyskilde.

Vi brukte den typen tid med lang tid vil være veldig varmt, ofte hula om brennende glødelampen, er glødelampen.

Selv om glødelampe har mange fordeler – solseil nærmest fargen, fargen er bra, men ikke uventet spektral ensartethet – men en enorm sløsing med energi, siden tidlig i 2007 den australske regjeringen kunngjorde den første omfattende lovgivning for å fase ut glødelamper start , Det har vært mer enn et dusin land og regioner har gitt ut en glødeløs utfasningsplan. Kina vil gradvis gjennomføre elimineringsplanen fra 2011 og fram til 1. oktober 2016, forbudet mot salg og import av 15 watt og over vanlig glødelampe.

Oppsummering: Vil du bruke glødelampe som lampe, vil det faktisk være vanskelig å kjøpe.

2, vanlig fluorescerende lamper

Bilde 30

Fluorescerende lys

Vi brukte den typen lange lampe, den fluorescerende lampen, også kjent som fluorescerende lys. Det vil si konvensjonelle fluorescerende lavtrykks kvikksølvlampe, en lavtrykkskvikksølvdamp ved hjelp av ultrafiolett lys etter at strømmen er frigjort, slik at fosforet avgir synlig lys utslipp prinsipp, hører det til lavtrykks lysbueutladningen kilde.

Vanlig fluorescerende rør belagt halogenfosfor, fylt med argon, krypton argon blandet gass. Lys farge: kaldt dagslys fluorescerende rør, varmt dagslys fluorescerende rør. Selv om fluorescerende lampe sammenlignet med glødelamper, ikke varm, er lysstyrken mye høyere, men disse to lysfargelysrørene, fargenytelsen er lav, fargegjengivelsesindeksen R-verdien er mindre enn 40. Langt mindre enn solen, fargegjengivelsesindeksen R = 100 standardverdi. Se fargen på fargeobjektoverflaten, noe som resulterer i fargegjengivelse. Farge delvis grønn, delvis grå, mørk farge er ikke lys. Disse to fluorescerende lamper er ikke energieffektiv elektrisk lyskilde, oppfyller ikke de tekniske kravene til grønne belysning.

Generell lampe lyskilde bruker sjelden vanlig fluorescerende lampe, så bare hopp over.

3, energisparende lamper (CFL lys)

Bilde 31

CFL lys

Navnet på energisparelampen brukes mye i tillegg til glødelampe halogenlampe utenfor den elektriske lyskilden, slik som overalt ordet “LED-energisparende lamper”. Her er den energibesparende lampen en kompakt trefarges elektronisk fluorescerende lampe (heretter referert til som CFL-lampe), er kompakt, leveres med ballastlysrør.

Spesielt er CFL-lampen en kompakt energisparende fluorescerende lampe. Det fluoriserende lampe ballast og bunnen tett inn i ett (ballast plassert i base), i tillegg til å bekjempe ødeleggende, de kan ikke tas av, er det som kalles “compact” lysrør. Siden det ikke er behov for å legge til ballast, er kjørekretsen også i ballast, så denne fluorescerende lampen er også selvlysende lysrør og starter lysrørslampen. Hele lampen gjennom E27 og annen lampe som er direkte forbundet med strømforsyningsnettet, kan enkelt erstattes med direkte glødelampe. Denne typen fluorescerende lampe bruker for det meste sjeldne jordartsmetall-trichromatiske fosfor, som har energibesparende funksjon, så det kalles “energibesparende lampe”.

Energisparende lamper er små, sparer energi enn glødelamper og har lengre levetid enn glødelamper. Men manglene er åpenbare: Som en lysrørslampe tilsatt lampen kvikksølv, i mangel av en god gjenvinningsmekanisme, kan ikke den resulterende miljøforurensningen bli ignorert. I tillegg vil energisparende lamper som brukes i produksjon av øyeblikkelig høytrykk, produsere en viss grad av elektromagnetisk stråling.

Som lampe med lyskilde er CFL-lampen det mest kritiske problemet med fargetemperatur og farge. Dette vil være på baksiden av serien.

5, LED lys

Bilde 32

lysarmatur garasje


LED lys

LED er en engelsk lysemitterende diode (lysemitterende diode) forkortelse. En lysemitterende diode er en halvledere med solid state som er i stand til å konvertere elektrisk energi til synlig lys, som kan konvertere strøm direkte til lys.

LED hjerte er den ene ende av en halvlederskive, skiven er festet til en brakett, den ene enden av den negative elektrode, og den andre enden er koblet til en positiv strømkilde, slik at hele skiven er innkapslet epoksy. Semiconductor chip består av to deler, en del av halvleder P-typen, der det dominerende hullet i den andre enden er halvleder av typen N, hovedsakelig elektronisk her. Men når de to halvledere er koblet, danner de et P-N krysset mellom dem. Når strømmen gjennom ledningen da på brikken, vil elektronikk skyves P region, elektron-hull rekombinasjon, og deretter vil bli gitt i form av fotonenergi i området P, som er prinsippet for LED-lys.

Fordi LED-lysvarmen ikke er høy, så mye energi som mulig i lysenergi, så kalles LED ofte som “LED-energisparende lamper.” Ved kjøp av energisparende lamper må du sørge for å skille mellom LED og CFL disse to helt forskjellige lyskildene.

Også kjent som energibesparende lamper, i forhold til CFL-lysene, inneholder LED-lys ikke kvikksølv, resirkulerbar, noe som trolig er en stor kraft i utviklingen av LED-lys.

LED-lys har mange fordeler, på lampekilden er det hovedsakelig følgende:

① grønn: blend liten, ingen stråling, bruk av ingen skadelige stoffer.

② lang levetid, stabil ytelse, det er ingen filament lys brennende, varmeavfall, lys svikt og andre mangler.

③ multi-transformasjon: LED-lyskilde kan bruke rød, grønn og blå tre primære farger prinsipp, under kontroll av datateknologi, produsere forskjellige farger, styrke og farge temperatur;

Bilde 33

Men LED-lampene har også manglene i det velkjente: Blu-ray, strobe problem, og i LED-energibesparende lampemarkedet startet Bull “anti-strobe” LED-energibesparende lamper, som bruker dobbel anti-strobe-teknologi, den første kraftige bølgekretsen, Tung frekvensutjevning. Til slutt er det høykvalitets IC konstant strømkilde, hindrer gjeldende fluktuasjoner, for å forhindre forekomst av strobe, kan bringe et sunt øye til brukerens atmosfære.

Leave a Comment