Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Dårlig kvalitet fluorescerende forårsage grå stær

Katarakt er den mest almindelige blændende øjensygdom af de ældre, som regel krystallinske linse kapsel selv eller uklar syn blev sløret, fotofobi, og endda blindhed. Da befolkningen bliver ældre, forekomsten af ​​grå stær ældre er blevet mere sofistikerede.Dagslys (fig forsyning / canopy)

Ultraviolet fluorescerende ringere frigivelse

Grå stær bliver mere og mere populære og flere unge med “kontor” familie af langvarig udsættelse for overdreven lys og langvarig brug af computere i kontormiljøet er ikke uafhængige. Generelt har de kvalitetsstandarder for lysstofrør og energisparepærer ikke frigive ultraviolette stråler er skadelige for menneskers sundhed, men nogle eksperter mener, at denne fare er til stede. Efter strømbesparende lamper og fluorescerende, vil kviksølvatomer inden lampen frigive menneskelige øje kan ikke se ultraviolet lys, phosphorbelægningen på indervæggen af ​​UV-lampens hit, derefter omdannes til synligt lys.

State University of New York forskere teste for at bevise, at energibesparende pærer UV-stråling er stærkere end almindelige pærer. Resultaterne viser, at hver testet energibesparende lamper ødelægges fosforlag, og udsender ultraviolet lys.

Udpræget udsættes for ultraviolet stråling er en af ​​årsagerne til katarakt. Under indflydelse af ultraviolette stråler, kan phosphorioner kombinere med calciumioner i den krystallinske linse aldring, dannelsen af ​​uopløseligt calciumphosphat, hvilket fører til hærdning og forkalkning af krystal, så beboere i troperne, hav fiskere og Tibet, Qinghai Plateau Strip grå stær-patienter, for det meste forbundet med UV-relaterede ætiologi.
press rør

Leave a Comment