Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Det amerikanske markedet

Med USA trekke seg gradvis fra QE (Fed kvantitative lettelse-politikken), tror noen eksperter at globale investorer skal fokusere på USA og andre utviklede markeder, redusere veksten av fremvoksende markeder har blitt et nytt mønster og til og med blitt verdens økonomiske lokomotiv, Kina og andre fremvoksende markeder Men er et høyrisikoplass. Hovedårsaken er at etter finanskrisen i 2008, har Europa og USA selskapets raskeste oppsigelser redusert kostnadene slank, slik at disse selskapene raskt kan gjenopprette selvbærbarheten.

lys rør


USAs LED-belysningsmarked, rask vekst, som gjør det til det første objektet med LED-belysningseksport, økte eksporten år etter år, men prisen på lamper har falt år etter år, mange selskaper begynte på banen for små fortjenester, noe som gjør det totale “Fall” situasjonen. Den nåværende OEM til å bli den viktigste modusen for eksport til USA, gratis merkevare knappe til små og mellomstore bedrifter, eksport ordrer og små “unlicensed” produkter stod for det vanlige. Relevante data viser at eksportordrer i første halvdel av 2014, gjennomsnittlig mengde på 20.000 amerikanske dollar per enkelt, mer enn 80% av bestillingsbeløpet er mindre enn 30.000 amerikanske dollar. Samtidig, sertifiseringsgrensen for å forbedre så mange selskaper motet.

Fremtiden, det amerikanske markedet vil vise høyere vekst, i møte med dette fettet, med “klør” vil virksomheten tygge seg mer avslappet.

Leave a Comment