Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Det indiske markedet

India er det nest største landet, markedet har stort potensial, i dag klarte omtrent 300 millioner mennesker i India ikke å nyte fordelene ved strømnettet, på grunn av mangel på lokal kjerneteknologi i India, er de viktigste LED-lampene avhengig av import, sammenlignet med tradisjonelle lamper, LED lys er ganske dyrt. Derfor er Indias LED-belysning hovedsakelig brukt i utendørs, med den indiske økonomiske utviklingen, kraftdekning, forsyning og andre forbedringer, vil etterspørselen etter det sivile markedet være en betydelig økning. Indias nyutnevnte statsminister, Modi, lovet å installere minst en pære før 2019, og regjeringen var aktivt fremme LED-belysning.

Indias infrastruktur er lav, urbaniseringen er lav, lysbelysningen står for ca 20% av det nasjonale strømforbruket; Samtidig er Indias eget produksjonsnivå ikke høyt, nesten 80% av belysningsproduktene fra Kina, 2015 LED-belysning Markedet vil nå 470 millioner amerikanske dollar, mens gaten står for 60% av dem.

2013 Kinas årlige eksportvolum av LED-belysningsprodukter eksport i India utgjorde 0,57 milliarder amerikanske dollar, første halvdel av 2014 eksport beløp på rundt 04 millioner amerikanske dollar, en økning på opptil 260%. Fremtiden for Indias LED-marked, den årlige veksten kan til og med være større enn 40%, India har blitt den innenlandske LED-bedriftene aktivt “strand” ny posisjon. Afrikansk marked

t8 armatur


Afrika er oppveksten av LED-belysningsmarkedet, den mørke hesten, Afrika, grunnbelysningen og det kommunale belysnings markedet har stort potensial, og Afrika i lavbelysningsapplikasjoner, produktkravene er ikke høye, lav pris, levetid, holdbarhet kan være.

I Afrika har ca 90% av landbefolkningen ingen strømforsyning, og mange små gater i byen har ingen gatelys. Grunnbelysning og kommunale belysningsmarkedet er Afrikas mest lovende marked, det presserende behovet for å utvikle seg. Og det afrikanske markedet befinner seg i det lave markedet for belysningsmarkedet, ytelseskravene i produktet er ikke veldig høye, lave kostnader, med den grunnleggende belysningsfunksjonen, pålitelig og holdbar, for å sikre at 3 år uten utskifting, enkel drift produkter kan møte markedets etterspørsel.

Leave a Comment