Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Dette magisk lampe belysning kan også lade

“International oppfinnelse Utstilling gullmedaljen, er nivået for høyt, den gang ville ha vært utenkelig.” Instruktør tusen kvadrat Liu sa, China International oppfinnelse Utstilling organisert av Association og International Federation of Oppfinnere Associations oppfinnelse, fra mer enn 40 land, nesten 3000 de nyeste teknologiske oppfinnelser fokus på utseende, og “skrue multi-funksjon LED nødlys” Jimei Middle school High school-elever over veien til oppfinnelsen kan komme i forgrunnen, ungdomsprogrammer få gullmedalje, det er ikke lett.

Tekst / korrespondent korrespondent Li Ye Lin Xiaofen Chen tilfredshet

Multi-funksjon

Den forholdsvis lange lommelykt, lommelykter og mer praktisk enn

“Veinettet super junior high school hadde deltatt i klasser på datagenerert renter på små oppfinnelser, er liten produksjon også av interesse.” Liu tusen kvadrat sa, “etter å ha tastet videregående skole, mange ideer til virkelighet, er multi-funksjons lampe et eksempel.”

“Screw multi-funksjon LED nødlys” super banen har blitt referert til som “multifunksjonell lampe.” Produkt formet som en lommelykt, men noe lengre enn lommelykter, melkeaktig hvit fluoriserende lampe som et side, den andre side av huset med en lommelykt som en gammel tråd. LED-lys er plassert fire fat og aluminium batteri, den ene enden av lamperøret med en liten LED pærer og en bryter, er den andre enden en plugg og USB-kontakt. Skru av roterende plugg, er en sylindrisk skruehode skrudd inn i lampesokkelen kan brukes direkte som en bordlampe, energisert under opplading av lamperøret. Når den ikke er slått på, lampen venderstyre, lamperøret kan velges på vanlig belysning, lite lys, lommelykt og beredskap SOS. USB port kan også lade telefonen.

lav pris


lysrør t8

Lampe masseproduksjon, stammer i henhold til oppfinnelsen fra uventet blackout

“Tenk på denne oppfinnelsen er avledet fra et strømbrudd hjemme.” Chao sa veien, en natt, han var hjemme gjør lekser, en plutselig strømbrudd, mørk, famler rundt for å lete etter nødlys, det tok lang tid. På den tiden ville han, hvis selve lampen er nødlys, ikke redd for strømbrudd. Med ideen om at veien til å finne superlærere informasjonsteknologi sentrum Liu tusen kvadrat. Under hans veiledning, “skru multi-funksjons LED nødlys” ble født.

“Fra kjøp av deler skal være ferdig varte mer enn en måned, men de virkelige hands-tok bare seks dager.” Veien sa, produksjonsprosessen, sveising teknologikrav i modulen er svært høy. Han har jobbet i sveising, fordi temperaturen er for høy, sette et stykke aluminiumsplate utbrent. På den tiden veien gjort over to prøver, hvorav den ene er brutt skjønt, men for å få erfaring, han insisterte på at alle prosesser er ferdig.

Etter fullføringen av en LED-lampe apparat, veien funnet i en seksjon av trommelen var tom, blir den satt, aluminium, fordi “moderne telefon forlater kroppen, høy ladnings etterspørsel.” På denne måten måte over den foreliggende oppfinnelse har også en mobiltelefon lading, kan 2000 mA litium batteri lades som en mobiltelefon. Det er rapportert at “multi-purpose lampe” produksjonskostnadene for mindre enn $ 20, kan oppnå masseproduksjon.

Leave a Comment