Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Etter at spin-off av OSRAM har flere muligheter

I november 2012 planlegger Siemens å avstå aksjonærens eierandel på 80% i Osram, og deretter gi OSRAM uavhengig notering. Under spin-off-planen vil hver 10 aksjer i Siemens aksjonærer få en andel av OSRAM-aksjene. Etter spin-off vil Siemens fortsatt ha 17% eierandel i OSRAM. Siemens pensjonsforvaltning vil holde 2,5% eierandel.

I januar 2013 gjennomførte det årlige generalforsamlingen i Siemens AG OSRAM-spin-off-programmet med en sats på 98%.

8. juli annonserte Siemens at den offisielle spinner fra datterselskapet Osram, oppført i Tyskland. Siemens anslår at LED-belysning i 2016 vil utgjøre 45% av den globale belysningsandel, inntektsskalaen på om lag 990 milliarder euro.

Industri veteran, sa etter en separat notering av Osram, vil få mer tilstrekkelig finansiering og en mer fleksibel organisasjonsstruktur for å holde verdens raskt voksende populariteten av LED-belysning muligheter. Samtidig vil OSRAM fortsette å øke intensiteten til Kinas LED-belysningsmarkedsutvidelse.

lysarmatur akvarium


Samtidig vil ifølge en data levert av OSRAM, Kina generell belysning markedet i perioden 2010-2020 være en årlig vekst på 8%, noe som ville være det dobbelte av globale markedsveksten. OSRAM Asia Pacific Ltd og Asia Pacific administrerende direktør Wu Shengbo påpekte at i 2020, er Kinas LED belysning markedet forventes å bli 42 prosent i Asia, og ca 20% av verden, er ventet å bringe 11 milliarder euro i inntekter .

Fra OSRAM på Kinas LED-marked optimistiske vurderinger, vil det kinesiske markedet fortsette å være deres nye epoke med LED en av de viktigste slagmarkene. Faktisk har OSRAMs LED-layout i Kina blitt akselerert de siste årene. OSRAM i Wuxi, Jiangsu grunnlaget for LED emballasje fabrikk, planlegger å offisielt satt i drift senest tidlig neste år, etablering av LED FoU-senter i Shenzhen, på samme tid, er LED-belysning produksjonsanlegg i Foshan også å holde følge.

Industri veteran, sa etter spin-off Osram, Philips, Osram, Cree og andre internasjonale belysning giganten til å konkurrere i det kinesiske markedet vil bli mer intense. Fremtiden, LED-applikasjonsmarkedet forventes å bli i fokus.

Leave a Comment