Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Europeiske og amerikanske markeder for å åpne et omfattende LED-belysningsalternativ

Siden 2014, USA og Europa begynte å fase ut det sivile markedet, den største mengden av 40-60W glødepærer, gir en gunstig mulighet for populariteten av LED-belysning produkter. Det vil også stimulere den globale LED belysning produsenter akselerere utformingen av LED-belysning, ytterligere presser opp global LED-belysning penetrasjon. Amerikanske regjeringens innsats for å støtte LED-belysning er gradvis økende, antall lamper og andre subsidier Energy Star er i sterk vekst, spørre ytterligere redusere prisen på LED-lamper.

CREE og andre produsenter er optimistisk om 2014, LED-belysning markedsutviklingen, og forventet salgsvekst på utskifting lamper vil bli den neste fokus for virksomheten vekst. I den relativt modne markedene i Europa, men ikke se de massive subsidier, men den høye prisen og de kulturelle forskjellene i lys, noe som gjør kommersiell belysning og utendørs arkitektonisk belysning situasjonen vedvarer etterspørsel. Virkningen av de neste årene med et totalforbud mot gløde lyspærer gjæring politikk, anslår at markedet vil fortsette å vise jevn vekst.

Under slike omstendigheter, relevante bransjeorganisasjoner i bransjen for LED-belysning alternativ til tradisjonell belysning planen gjennomført en undersøkelse for å forutsi hendelser, resultatene fra undersøkelsen viser at folk i bransjen for LED-belysning for å erstatte tradisjonelle timeplanen mer optimistisk. De fleste av dem anses å være innen 3 år, LED-belysning for å erstatte tradisjonell belysning forhold på opptil 20%, og 3 – 5 år opp til 50%, men etter 10 år, eller opp til 80%.

lysstoffrør t5


Ifølge den nyeste prognose og J.P Morgan, vil 2014 semiconductor belysning kilder står for 50% av global markedsandel, i 2016 semiconductor belysning vil oppta 50% markedsandel. For den raske utviklingen av den innenlandske LED innendørs belysning markedet. Undersøkelsen viser også at det meste av bransjen som 2020 LED innendørs belysning produkter, andelen på opptil 50%. Av denne grunn, noen eksperter spår at neste 10 årene LED-belysning markedet vil gradvis modnes, men også tradisjonell belysning til LED-belysning for å lykkes med transformasjonen av de mest kritiske 10 årene.

LED belysning som en ny generasjon av belysning verktøyet, er fordelen meget tydelig, selv om det er dyrere enn vanlige lyspærer produkt, men fordi det har en lang levetid egenskaper, fra langvarig bruk av syn, og program kostnader, men snarere på et lavt nivå, i det minste ikke hyppig erstatning Lyspære. I tillegg, LED-belysning produkter i teknologien avansert grad lettere integreres i moderne smarte hjem, sin søknad av fordelene med kontrollerbar, intelligent LED-belysning lyspærer belysning er ikke noe vanskelig.

Alt i alt vil LED-belysning være i fremtiden energibesparelse og visdom av sosial konstruksjon, er av stor betydning. Som en stigende stjerne i belysningsbransjen, men det er fortsatt noen problemer, men søknaden påvirker ikke senere utvikling, markedsutsiktene er svært lyse.

Leave a Comment