Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Evaluering av kontorlokaler LED lys transformasjon

LED fluorescerende aluminiumsplate


Aluminium ekstrudering er det flere tverrsnittsform, i henhold til den anvendte substrat og forskjellige, noen mellomliggende tverrsnitt (figur 1), og noen presse midten er hul (figur 2), og noen bruk av de øvre og nedre lag) . Den sistnevnte form for kjøling er å ta en annen tilnærming, og noen tar liten bølge (figur 1), noe fin film (figur 2), er det ingen varmeleder (figur 3). Tykkelsen på kjøleribben er også annerledes. Velg programmet i henhold til den faktiske situasjonen. Figur 1 er ikke malt fett, figur 2 i aluminium klemme fett belagt for å øke kjøleeffekten (som vist ovenfor)

LED fluorescerende PC deksel

Figur 1 Figur 2 Figur III

PC deksel er noen tverrsnittsform, er det mindre enn halvsirkelen (figur 1), er det halvsirkelformede (figur 2), vil det være en perfekt sirkel (figur 3), med aluminiumsprofil vil bli tilsvarende med Figur 3 unntatt).

Figur 1 og figur 2 er ikke hele sirkelen, slik at det ikke vil bli klemt sammen med aluminium i ryggen med. Denne strukturen er velegnet for bruk av chip-type brikken, etterfulgt av en økning av aluminiumsekstrude effektivt kan produsere varmen fra lampen i tid til å spre seg. Figur 3 for hele kretsen, gjør denne strukturen ikke bruke aluminiumprofiler, slik at denne struktur er egnet for bruk av plug-in lampe perler.

LED fluorescerende PC deksel

lysrør til akvarium

Figur 1 Figur 2 Figur III

PC dekke overflaten vil være basert på den nødvendige ensartethet lys varierer, noe gjennomsiktig (figur 1), er denne fordel å gjøre alt lys eksponering til utsiden av lampen. (Figur 2), kan dette program spille effekten av å bryte opp lyset for å være mer ensartet lys, men det vil være noe lystap (10%), er det melkehvitt (figur 3) Dette programmet kan oppnå en ensartet lyseffekt med den tradisjonelle fluorescerende effekt er den samme, men dette programmet vil miste 30% av lyset. Kan brukes i henhold til forskjellige anledninger for å velge en annen PC skygge for å oppnå de riktige resultater. (Som vist i fig)

Leave a Comment