Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Fire CSP LED søknad trend mest oppmerksomhet

Nylig annonserte Philips at de har signert en egenkapital overføringsavtalen, innsatsen 80,1% i Lumileds solgt noen fond Apollo (Apollo) global styring datterselskap av selskapets ledelse, vil Philips Lumileds beholde de resterende 19,9% av aksjene.

Lumileds dette salget, betyr SSP LED-teknologi også lett å mestre det? CSP LED-teknologien som en senior “Stalker” i dag for å snakke om noe annet snakk om CSP. Ser tilbake, CSP var Lumileds innført nesten et tiår, har vært de utenlandske gigantene å ta initiativet, og nå innenlandske bedrifter har også tatt av.

I dag for å snakke om fremtiden til flere store markedet trend.

1. bryte direkte type “tykke” smerte poeng, CSP trakk opp markedet penetrasjon high-end.
I TV-panel plante eller merkevareprodusenter fortsette å redusere kostnadene trend, TV direkte type LED bakbelysning fordi de kan redusere bruken av antall brikker, slik at kostnaden av bakgrunnsbelysningen kan bli ytterligere redusert, slik at den gradvise økningen i andelen av TV markedsandel. Imidlertid, på grunn av den direkte type bakgrunnsbelysning TV påvirke utseendet av tykkere, har det vært et sår punkt.

Men med import av CSP, disse smerte poeng gradvis løst, og CSP makt kan gjøre mer, ikke bare for å bringe ytterligere redusere kostnadene for direkte bakgrunnsbelysning modeller type, men også kan gjøre tynnere.

Foreløpig CSP LED brukes i high-end merker, fordi prisen er fortsatt på et relativt høyt nivå, men den viktigste grunnen er kostnaden av chip side. Slutten av gjeldende chip utbyttet er ikke veldig høy, noe som fører til høyere kostnader for de viktigste årsakene.

For emballasje selskaper er prisen på produktet begrenses ved utgangen av chip kan ikke kjempe med dagens kostnad av LED-produkter, men å ta den høye baklyset markedet, men det er har naturgitte fordeler. Sammenlignet med forrige bakgrunnsbelysning, direkte type med uovertruffen side-lys og tynn, men ankomsten av CSP det har å bryte den eksisterende balanse, så billig som mulig, noe som er grunnen til at den aktuelle CSP i bakgrunnsbelysning av grunner.

2. belysning markedet har nettopp startet, fremtiden kraft i den optiske motoren og intelligent belysning.
Fordi CSP liten størrelse, øke fleksibiliteten i lysdesign, er LED belysning anses å være i miniatyr markere utviklingstrekk. Men CSP applikasjoner med bakgrunnsbelysning i lyssettingen var annerledes, med hensyn til belysning bakgrunnsbelysning modul kostnadsregnskap for hele programmet siden er helt annerledes.

Zheng Haibin uttrykt, CSP i forhold til hele TV er forskjellen mellom kostnaden for titusenvis av blokker og blokker. Men belysning programmer, er problemet med noen av de mange brikker, en størrelsesorden endret. Så gå CSP belysning programmer, er ikke bare å gi CSP chip kan være mer integrert i modulen er å få slutt noen av deres søknadsprosessen gjøres for å øke verdiskapningen fra CSP.

Men hvorfor CSP veibelysning emballasje selskaper ikke kan ta den gamle veien LED det?

Den første er CSP størrelse er for liten for chip-teknologi er ikke belysning produsenter kan enkelt gjøre det bra å leve;

Dernest bør vi ønsker å gjøre en bra live, før de blir satt inn i plassering maskin enn til en stor investering, selvfølgelig, det er heller ikke en stor investering for Fozhao for disse produsentene, men det er en stor investering for små og mellomstore bedrifter belysning risiko;

Tredje, og for emballasje planter, CSP, SMT fordi jobben krever spesiell innpakning solid krystall å fastslå, ellers er programmet fabrikken SMT utstyr ikke opp til nøyaktigheten av SMT chip nivå.

I tillegg er et annet punkt om denne kanalen modulen emballasje selskapet og utover lysmotorer har gjort, og at belysning vil utvikle seg delt inn i pante lys belysning design firmaer og OEM-virksomhet. Men etter lys design i tillegg til sin egen lysdesign utvider også lysdesign av et enkelt produkt, for eksempel intelligent belysning, intelligente hjem så marginalisert lysdesign selskapet.

3. Liten banen avhørt teknologi overkant hett marked, men Micro LED er kommet.
Sammenlignet med bakgrunnsbelysning, ser ingen CSP i dag brukes på skjermen, men du kan se den såkalte ingen banen COB skjermen er mye. Veteran Nylig en skjerm bedrifter til LEDinside sa at dagens COB skjermen har mange historier, og en god respons.

Ifølge rapporter, COB LED-skjerm er å pakke den PCB, fordi varme er varme direkte gjennom PCB bord, er det lett å fordele varmen, nesten uten å forårsake alvorlige optisk-demperen, så små døde lys, sterkt forlenge levetiden på skjermen .

Den tradisjonelle overflatemonterte LED-produkt wafer holderen i bollen cup, ikke i direkte kontakt med PCB, hovedsakelig gjennom kolloid og fire pads varme, varme et lite område, varmen ville være mer fokusert på brikken, i lang tid kan føre til alvorlige lys demping og til og med fenomenet døde lys, redusere levetiden og kvaliteten på bildet.

Men nå strukturen COB LED display brukes blir installert, hvis du importerer flip chip eller CSP, som ikke bare vil øke varmen høyere, høyere pålitelighet, men hvorfor gjorde det ikke, tydeligvis fortsatt koster .

CSP kan skjære inn i skjermen? Faktisk fra denne LEDinside besøkte Siu Chi energispar Zheng Haibin høre CSP COB modulen vil gå ruten, vil det ikke være enkelt tjeneste, men direkte til omarbeiding utsikt skrap kan sees at stabiliteten av modulen påliteligheten av CSP med COB pakke, som i den pre-prosesskontroll i stedet for på den bakre ende for å gjøre reparasjoner.

Dette synet, CSP belysning moduler kan gjøre, er ikke gjort direkte på skjermen modul emballasje selskaper gjør, problemet trenger å overvåke bedrifter og emballasje selskaper sammen for å utforske, bo i denne spenning.

En virkelig god teknologi, er hver bedrift syn ikke det samme. For eksempel, noen folk sier at dagens lille avstanden skjermteknologi har et overskudd, så ingen liten betydning. Men jeg ønsker å tenke på det fra CRT til LCD, OLED, hvilken teknologi ser ikke ut til å bli eliminert fordi skjermen var perfekt, så vi skal ikke undervurdere folks visuelle jakten på grådighet.

Når LED pikslers skjerm området fortsatt forfølge fortrylle trend, er dagens skjermteknologi virkelig liten pitch overskudd du kan spille på et spørsmålstegn.

4. CSP installert med bilen for å forbedre markedspenetrasjon, må forhåndsinstallert marked ferdigheter.
Relatert forskningsrapport påpekt at innenlandsk lav effekt LED programutvikling er mer moden, er den nåværende utviklingen fortsatt basert på prisen på importert LED betraktning, siden den nåværende spesifikasjonen er lik bilen lys og baklyktene og belysning eller motlys, så jo høyere andel av importen. Som for forholdet med bilen identifikasjon av DRL nær så raskt i Kina de siste årene, utvikling, og til og med noen kinesiske bilprodusentene bruke til å importere lav effekt LED DRL applikasjoner. Derfor, i 2016 Kinas DRL penetrasjon har nådd 47% høyere. Og på grunn av den høye innenlandske kraft High / Low Beam og Tåke produkter på grunn av høy teknisk terskel, den langsomme utviklingen av høy effekt LED-programmer, er fortsatt den viktigste kilden til internasjonale produsenter av produkter, slik at penetrasjonen er fortsatt lav.

På selve enheten, gjeldende enhet leverandør til Osram, Nichia, Lumileds og andre internasjonale selskaper som den ledende, de fleste front-lasting kjøretøy frontlykter brukes til sine enheter. Mens innenlandske bedrifter hovedsakelig markedet feltet gripe aksje. Mens produsenter i billys stor markedsandel, men mange CSP produsenter eller ettermarkedet produkter, som tvinger tidlig CSP som et eksempel, etter å ha kjørt gjennom CSP installert vedlikeholdsmarkedet.

På de tidligere automotive belysning markedet LED enhets spesifikasjoner, Nanshan Industrial Technology Research Institute, Shenzhen universitet, sa Li Gang, frontlys front end enheter er for tiden bruker hovedsakelig den opprinnelige design for flash 2016-LED. Og for å sikre at de har tilstrekkelig lysutbytte, kan god varmeledningsevne og lysemisjon styres innenfor den vinkel på 120 °, er store størrelse 2016-LED bruker flip, vertikal flip chip eller film samt keramikk under høy strømbruksbetingelser pappemballasje teknologi.

Men på CSP, men har også blitt brukt til front LED frontlykter, men fordi det fluorescerende lag på CSP-LED er en perspektiv pakket rundt flip chip, relativt dårlig heft i solid krystall og reflowprosessen, noe mekanisk påvirkning, vil rollen som smeltet tinn og termisk utvidelse koeffisient forskjeller mellom det fluorescerende lag føre til svikt fra off og flip chip, anses som mindre egnet for høy produksjon av pålitelige billykter, men det er fortsatt mange selskaper før innsjekking CSP produkter installert marked.

Leave a Comment