Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Fokus på utvikling og omorganisering av strukturen

I dag er Kinas LED-applikasjonsindustriens markedskonsentrasjon lav, blant annet LED-displayindustriens regionale konsentrasjon er høy, hovedsakelig konsentrert i Øst-Kina og Sør-Kina. Shenzhen er Kinas LED display industriens viktigste produksjonsbase, står for 41% av landets markedsandel. Samtidig er Kina også verdens LED-skjermproduksjonsbase. Kinas LED-skjermproduksjon i 2008 stod for 70% av verden, i 2010 økt til 83%. Samtidig er Kinas LED-skjermproduksjonsvirksomheter også raskt voksende sin skala, i slutten av 2010 har Kinas LED-displayvirksomheter med en årlig produksjonskapasitet på mer enn 100 millioner nådd mer enn 40

Som en av de mest lovende nye næringer utvikling, etter løpet i jakten, overopphetet investering, bransjen “stokke” selvfølgelig ups, er det fortsatt i utvikling av Kinas LED-bransjen, hvordan kan den nye runden av “shuffle” og “Racing” i initiativet?

Markedet etterspørsel førte til LED “Dengtang innbrudd”, og i anvendelsen av vitenskapelige og teknologiske bragdene for å fremme departementet for vitenskap og teknologi spilte en stor rolle i å fremme. Personer kjent med “ti byen ti tusen” halvleder belysning søknadsteknikk, er Vitenskapsdepartementet startet i 2009 for å fremme gjennomføringen. Unødvendig å si, teknologi er den første produktive kraften, LED-industrien kan ikke skilles fra høyteknologisk forskning og utvikling, for ikke å nevne Kinas nåværende LED-teknologi er ikke den mest avanserte. Nå i utlandet har det studert den tredje generasjonen av LED, men vår andre generasjon har ikke gjort det bra. Over tid er Kinas LED-industri nødt til å bli kontrollert av andre.

Regjeringen til LED-belysningspolitikkens tilskudd og støtte, noe som indikerer at Kinas forpliktelse til universell LED-belysning. I politikken med sterk støtte, forutsetter noen eksperter at den raskeste til 2015, LED-belysningsmarkedet i Kina vil nå 20% markedsandel, og drive industrien på 500 milliarder yuan.

lys i garasje


I tillegg til økonomiske tilskudd, mener bransjen at, fra et praktisk synspunkt av næringsutvikling, forskning og utvikling er en svært viktig del, FoU-støtte fra regjeringen for næringsutvikling er svært interessant, på nasjonalt nivå kan støtte industrien i forsknings- og utviklingsprosjekter eller industrialisering Utvikling, styrke industrikjedens konstruksjon. På konstruksjonen av industrikjeden foreslo eksperterne ikke bare å styrke samarbeidet før og etter prosessen, men også for å styrke det regionale industrielle samarbeidet. Statsstøtte kan ikke bare betrakte nøkkelbedrifter, men med den støttende industrikjeden vurderes Kom inn, velg med å støtte flere selskaper for å støtte. Innsidere mener også at dagens behov mest er å utvide piloten demonstrasjon, fordi om det er økonomiske tilskudd, FoU-støtte eller standarder, har landene kraftig forfremmet, men så også betydelige resultater. Men pilotdemonstrasjonen er fortsatt relativt liten, og fordi operasjonsmodusen ikke er moden nok, har effekten av pilot demonstrasjon ennå ikke vist.

Som mangel på innenlandsk etterspørsel etter markedet, begynte mange LED-produsenter å åpne oversjøiske markeder, men blindt stole på at utenlands eksport ikke er fremtidens retning for LED-industriutvikling. Jeg tror at for å løse LED-industriens strukturelle overskuddskapasitetskrise, er det nødvendig å fortsette fra både bedriften selv og regjeringen. Fra bedriften selv er det på den ene siden å aktivt utvide hjemmemarkedet, den andre er å styrke de fulle fusjoner og oppkjøp i feltet samtidig som kjerneteknologiforskningen og utviklingen økes.

Leave a Comment