Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Følg endringer i naturlig lys “fluoriserende”

Nå, for å forbedre helse og søvnkvalitet, gi opp ugunstig tradisjonelle kunstig belysning det.

Den tradisjonelle kunstig belysning er relativt enkelt, men hele dagen lang eksponering for kunstig lys vil alvorlig påvirke kvaliteten på søvn, hormonnivåer og med ødelegge kroppen involvert i helsen til hele kroppen. Sunn Light er et sunnere valg, det vil simulere fargen og lysstyrken til solen på himmelen endringer. Du kan også stille inn belysning i din favoritt årstid, eller for å matche det med været, og du gjør det kjente belysningskrav etter beste hvilemodus.

Den Sunn Lys på mellom 19-24 inches i størrelse, kan belysningsområdet dekke hele tiden. Tidlig om morgenen, forskjellig fra vanlig vekkerklokke, det vil gradvis bli lysere og endrer farge for å vekke deg fremdeles sover. I løpet av dagen, vil de hvite kule farger skaper egnet for produksjon og konsentrere seg om arbeidsmiljøet. Når dagen nærmer seg slutten, vil Sunn lys slår varm tone. Før du går til sengs, avgir det lyset som et bål generelt, en ideell atmosfære i sengen.

Sunn Lys inneholder også andre funksjoner, gjør kunstig belysning mer human. Hvis du ønsker å få mer lys om vinteren, så kan du bli matchet til noen av de andre tre sesongene. Selvfølgelig, hvis du ønsker å ha lyse skyer skyggeeffekter er også mulig. Til slutt, hvis du ønsker å våkne opp eller sove i omfavnelse av naturen, Sunn oppfyller også dine krav.

led lysrør armatur


For å sikre at du kan dra nytte av Sunn, vil det være en søknad kommer til å lette din sesong trøtthet, sikre behagelig veksling mellom våkenhet og søvn, og så videre. Enda viktigere, kan dette designet som siste 20 årene, så energisparende design vil spare ikke en liten utgifter i form av elektrisitet.

Tråd med den naturlige synkroniseringen er så viktig, Sunn lys i denne forbindelse vil du betale mer. Foreløpig kan du få dette produktet på nettstedet Kickstarter, først til mølla basis for brukeren, som selger for $ 289.

Leave a Comment