Loading the content... Loading depends on your connection speed!

For det andre, markedssituasjonen:

dagens marked LED tube til 3528,2835,3020,3014 og andre spesifikasjoner Hvorfor er det noen fabrikker ikke bruke 3014 lyskilde, hovedsakelig 3014 kostnaden er ikke bra, men hvorfor så mange mennesker på markedet med 3014 lyskilde? Som vi alle vet, er 3528 watt 0.0625W stjerner, vanligvis drevet av 20mA følgende lys, en liten makt lyskilde. 3014 er 0.1W, med 30mA drive lys, er små og mellomstore strøm lyskilde, vanligvis rundt 10 * 30mil for små og mellom strøm chip, prisen er dyrere å mer enn 100 yuan per K, bruker en slik chip pakke 3014 , er prisen for høy, Kostnad er ikke bra, så jeg gjør ikke 3014 som en fabrikk LED lyskilde. 3014 lyskilde på markedet, mer er i ferd med 120-150 yuan K kostnader, dissekert vi mer enn fabrikken LED lampe 3014 lyskilde, er brikkene brukes med lavt strømforbruk chips, for eksempel 8 * 15MIL, 10 * 16mil, 10 * 23mil-basert, med 30mA stasjonslampe, har overskredet lavt strømforbruk chip nåværende tåle rekkevidde, selv om en enkelt lysstyrke er om 11LM, lysstyrke, effekten blir presset av den nåværende, med 3014 brakett størrelsen på den opprinnelige liten, selv om den 3014 braketten har den såkalte “kjøleribbe”, men for en lang tid med høy nåværende stasjonen bruk, vil brikken bli overopphetet, blekner lyset lett, forutbestemt til å bruke i fremtiden vil snart pære problem. Noen fabrikker bruker denne 3014 grunner, hovedsakelig en lampe, det samme er 18W, 3014 lyskilde med mindre enn 100 stjerner, vi står, en lampe kan spare 20 yuan eller så kostnaden for lyskilden.

Tre: Strøm: LED lysrør strømforsyning er delt inn i ikke-isolerte og isolert to.

1. Ikke-isolert konstant strømkraftforsyning: ikke-isolert betyr at det er en direkte sammenheng mellom lastsiden og inngangssiden, slik at det er en fare for elektrisk støt ved å trykke lasten. Ikke-isolerte konstant strømkilde av fordelene med krets konstruksjon er enkel, lav fremstillingskostnad. Ulempen er at den høye spenningen strøm vil bli introdusert til belastningssiden, slik at risikoen for elektrisk støt.

2. Isolert konstant strøm strømforsyning: Er inngang og utgang transformator isolasjon isolasjon. Men kan isolere input og output. Isolert konstant strøm kilde av fordelene med kretsdesign er komplisert, kan unngå fare for elektrisk støt. Ulempen er at effektiviteten av strømforsyningen vil bli redusert, produksjonskostnadene er høye, volumet er forholdsvis stor.

To typer kraftpriser varierer sterkt, ikke-isolert strømforsyning 13 yuan måned, er isolert strømforsyning 26 yuan måned, for å forklare til gjestene kvaliteten på strømforsyningen materialer, slik at gjestene kan få mest passende valg. Mange av de ikke-isolert strømforsyning på markedet er 6-9 yuan måned, isolert strøm fra 15 yuan til 18 yuan måned, noen fabrikker med integrert strømforsyning, direkte sveising på aluminium, kostnaden på 2,5 yuan Strømforsyning Prisforskjellen forskjellen~~POS=HEADCOMP på 10 yuan en.

4: profiler, struktur

LED-lampe på markedet nå i utgangspunktet delt inn i to profiler: semi-plast og semi-aluminium rør og plastrør.

1, hele plastrør: tidlig LED lysrør brukes i plast, fordi de viktigste ikke-isolert strømforsyning, for å unngå elektrisk støt problemer, så jeg håper å bruke plast lampe. Det største problemet er at fluorescerende varmen, fordi all varmen forseglet i røret, rett og slett ikke kan være spredt ut, forsvinner svært alvorlig lyset, anbefales ikke. Prisen er 2 til 3 yuan kit.

2, semi-plast semi-aluminiumrør: LED-lysene er nå på markedet er i hovedsak halvparten av denne halvdel av aluminium PC, behovet for lys gjennom bruk av plast halvparten, uten behov for lys og en halv varme ved hjelp av aluminiumlegering . Selvfølgelig er strøm plassert på innsiden av aluminiumsrøret, slik at varmen fra lampen i tillegg til varmen fra strømforsyningen er ganske stor, fordi kraften fra denne lampe er vanligvis rundt 20W. Hovedsakelig for å bekrefte tykkelsen av aluminium, i det minste i mer enn 1,0 mm avkjølende effekt av samsvar, gjeldende prøve av noen fabrikker, basistykkelsen av 0.6-0.8MM, og aluminium enn matt, som inneholder flere urenheter, er dette vanligvis 5 7 yuan sett, kvalitetssikring, vanligvis ca 13 yuan sett. Prisforskjellen på ca 5 yuan sett.
skifte lysrør

Leave a Comment