Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Fra innsiden til utvendig dybde på siden av fluorescerende lampe

Fluorescerende lampe, en fluorescerende lampe. Et filament begge ender av hvert lysrør, fylt med argon og spormengder av kvikksølvdamp tynn, belagt med et fosfor på rørveggen indre rør, avgir gass ultrafiolett lys mellom to elektrisk ledende filamenter, slik at fosforet avgir synlig lys pastell.

Populær: fra innsiden til dybden av detaljene på din side av fluorescerende lampe

LED lampe, levetid på 50.000 timer eller mer, er forsyningsspenningen AC85V-265V (AC), ingen starter og ballast, rask start, lavt strømforbruk, ingen blits, ikke lett visuell tretthet. Det er ikke bare super energi er mer miljøvennlig. Er det nasjonale grønne energibesparende LED-belysningsmarkedsprosjektet fokusert på utvikling av en av produktene.

Hvordan jobbe Fluorescerende hovedtilbehøret er detaljert

I lysrørkretsen strøm fra venstre av pinner, som går gjennom likeretteren, en glødelampe, starteren filament i det andre den lukkede bryter og lampe, og til slutt strømmer ut fra den høyre side av pluggtappene , Strømmen vil varme de to små komponentene i begge ender av lysstoffrøret, og så starter starteren slik at strømmen passerer gjennom lysrørlampen.

lysrør 58w


Likriktaren er en magnetisk spole som regulerer strømmen som strømmer gjennom lampen. Når starteren er slått på, går det en lysbue gjennom lampen, og etter at lampen lyser, vil starteren holde strømmen i riktig hastighet. I de fleste fluorescerende, er start en automatisk bryter, når den oppdager lampen lys, ville det ha vært i AV-tilstand, ganske enkelt ved å koble fra strømlampen, vil starteren lukkes.

Mange fluorescerende lamper inneholder flere rør for å gi bedre belysning. Disse lysrørene skal være utstyrt med separate likerettere og forretter for hver lampe. Armaturene kan virke som to likerettere som deler en likeretter, men det kan faktisk være to likerettere som er bygget i en eske. På samme måte er lampen med fire lamper utstyrt med fire forretter og fire likerettere, i noen typer lamper, starteren er innebygd, kan ikke erstattes med en separat.

Fordi fluorescerende bare tre hovedkomponenter, så du må fullføre alle reparasjon og utskifting, vil alle lysrør dimme gradvis over tid, og kan blinke eller flimmer, disse advarer signaler, når du merker fluorescerende på normal ytelse etter noen endring, bør de være umiddelbart nødvendige reparasjoner, dim lamper vanligvis trenger å bli erstattet, hvis ikke skiftet lampe kan føre til skade på andre deler av lampen, det samme, stadig blinker på de mørke forbruker starte Hvilket fører til at isoleringen av forretten blir eldre.

Hvis lampen ikke er feil, prøv å bytte starteren, den fluorescerende starteren er gradert med strøm, så det er viktig å bruke riktig startbryter for lampen i lampen. Fjern den gamle starteren på samme måte som å fjerne den gamle lampen. Ved å skru den ut av lampeholderen, installer startpakken så lenge den sitter i stikkontakten og dreies for å låse den på plass.

Likriktaren er også basert på effektkvaliteten, som ved standby-starteren, må standby-likeretteren matche typen av strømforsyning. Liker er den minste mulighet for komponentfeil, og også den vanskeligste å erstatte, så i begynnelsen av reservedelene, likerettere forbli i finalen, hvis lampen og start ingen feil, problemet sikkert ligger i likeretteren for å erstatte den defekte likeretter, først av kretsen, åpen lampe, deretter tråds omforming fra den gamle til den nye likeretter likeretteren, (en om gangen for å unngå feil) endelig sammenstilling av de nye lamper.

Hvis lampen, starter, all normal lampe, men lampen ikke lyser, så sjekk hvis bryteren er defekt, hvis lampen styres av veggbryter, erstatte bryteren, som vil bli beskrevet i neste avsnitt. Hvis den fluorescerende lampen bruker trykknappbryteren, kan du erstatte den gamle bryteren med samme type ny bryter. Koble fra kretsen før du bruker bryteren. Fjern sikringen eller koble fra bryteren.

Leave a Comment