Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Funnet transformator fluorescerende strålingsintensitet tilsvarbryter

23 april 2014, Wenzhou City, Environmental Protection Agency og State Grid Wenzhou Supply Company inviterer publikum til å delta i on-site deteksjon intensitet elektromagnetiske kraft anlegg, spesielt for de mer kontroversielle offentlige følsomme punkt for testing, med data tale til eliminering av det offentlige elek- miljøhensyn.

Morgen, journalister følger kraftselskapet og Wenzhou Municipal Environmental Protection Bureau ansatte, representanter for det offentlige kom til 110 kV transformatorstasjon sal tank. Neste understasjon, en 1 m høy, 0,6 meter bred fargeskjerm virkelige frekvens magnetfeltets styrke, frekvens elektrisk feltstyrke, temperatur, fuktighet og støy i datatransmisjonen og distribusjonsanlegg rulling miljøfag videodelbilde, ut fra bunnen av skjermen den enhet kalt “elektromagnetiske omgivelser intelligent informasjonsvisning system”, ved å bruke det første tilfellet i Wenzhou området.

Ved omtrent 10:05, omgivende intelligent elektromagnetiske feltstyrke i meldingen displayet 0.015kv / m, styrken av den elektromagnetiske 0. 425μT. Ifølge nettstedet operatørstasjonen transformator tekniker Chen Ye beskriver, nasjonal standard frekvensverdi elektriske feltstyrke er 4 kV / m, den magnetiske feltfrekvensen er verdien av styrken 100μT, er den detekterte dataverdi langt under kjent standard beskrevet spenning elektromagnetisk stråling svært liten, er det ingen innvirkning på miljøet og menneskers helse.

For å bekrefte resultatene Wenzhou, EPA personalet utført et område spesifikt å påvise, detekterte data er enda lavere enn nettstasjonen intelligent deteksjonssystemet som resulterer i sanntidsverdier. For begge avvik forekommer, forklarte teknikeren at endringen i spenning og strømstyrke skje når som helst, og vilje blir lengre avstander og rask svekkelse, avvik er et vanlig fenomen.

t5 armatur


“Enten off-site testing av kraft andre enheter, så teste ut data kan være så liten?” Mr. Huang på vegne av folket er det fortsatt tvil, i håp om å se inn i indre av transformatorstasjonen. Under ledelse av de ansatte i transformatorstasjonen, opplevde vi at transformatorstasjonen utstyr kjører strømforsyningen, så oppdaget dataene er svært objektiv og nøyaktig.

110 kV transformatorstasjon er Maanchi “innendørs” transformatorstasjonen, hvis flyttet utenfor, testresultater, hvordan vil? I det foreliggende Ao 220 kV drift og vedlikehold stasjon, så reporter, transformator sted i en avstand på 5 meter, detekterer den sentrale stasjon Environmental Engineers Ye Peichun målte feltstyrke for 24.81v / m, magnetiske feltstyrke 0.098μT, mye lavere enn den nasjonale standardverdier.


Etter råd fra representanter for det offentlige, siden også laget en transformatorstasjon “stråling” og sammenlignende forsøk husholdningsapparater stråling. I et rom i nærheten av transformatorstasjonen, kunsten å detektere fluorescerende elektromagnetisk å åpne og lukke det tilfelle hvor den spenningsstørrelse. Test data viser, når den elektriske feltstyrke fluorescerende stengt 3.573v / m, magnetiske feltstyrke 0.099μT, den åpne feltstyrke 20.21v / m, den magnetiske feltstyrke 0.098μT, den utendørs transformator “stråling” er nesten den samme intensitet.

Deltok på arrangementet for å oppleve kraften, folk på vegne av Mr. Ma sa at denne saken anses som en sann fred i sinnet. “Den såkalte rykter vil slutte å være sannheten, og bare gjennom felttester, åpen og gjennomsiktig, for å berolige folk. Som i dag for å invitere tredjeparts involvering, veldig bra.”

Mr. Wong foreslo at representanter for det offentlige er sanntids dataovervåking punkt spredt på nettverket, slik at folk hjemme vil være i stand til å direkte forstå situasjonen, for å være mer åpen og gjennomsiktig.

Leave a Comment