Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Hvorfor møter LED flaskehalser?

Siden november 2011 annonserte National Development and Reform Commission at Kina har eliminert det glødelige veikartet siden politisk utbytte til LED-industrien, den raske temperaturutviklingen. Men med LED-markedet gradvis mettet, stadig mer konkurransedyktig, siden LED-bransjen ser ut til å synke. Hva er årsaken?

Ifølge undersøkelsen for å forstå mangelen på kjerneteknologi, overkapasitet, overoppheting av investeringer, etc., slik at Kinas LED-industri står overfor utviklingsflaskehalser. Som det innenlandske markedet metning, et økende antall LED bedrifter begynte å utforske oversjøiske markeder, for en tid, eksporten bli den nye retningen for utvikling av LED-bransjen, men ikke blindt stole på eksport for å gjøre LED-bransjen for å oppnå langsiktig utvikling.

I dag har Kinas LED-bransjen eksistere noen problemer: svakt fundament for utvikling, regulatoriske sen start, verdiøkende produkter fenomen lav fortsatt ikke har vært en grunnleggende endring, og forbedre den teknologiske innovasjonsevne av LED-produkter, for å styrke utviklingen av produksjon, Forskning, forskningssammenheng, har blitt en topp prioritet.

benkarmatur med stikkontakt


Det nåværende mønsteret av LED-industrien er som “Vår- og høst- og krigsstater” -perioden, dette mønsteret av ugunstig langsiktig utvikling av industrien. LED industrien base er ikke i stand til å danne industrielt samarbeid og utvikling modell, er industrien kjeden ikke dannelsen av samhandling, fra provinsene og byene til bedriftene er alene, konkurransen mellom bransjen er veldig forvirrende. I dette mønsteret er kommunens promotor en faktor som ikke kan ignoreres. Og mer bekymringsfullt er at rundt LED-lampen har blitt dannet på fremtidens mønster, vil til slutt føre til priskonkurranse mellom bedrifter, dette fenomenet har blitt bevist av markedet. En annen faktor som må tas i betraktning av bransjepolitiske avdelingen, er at noen nye produkter som har dukket opp på ulike belysningstester, har dekket det gamle støvet.

Statspolitikk for å gi sterk støtte, at industrien og markedet er standardisert? Under det nåværende miljøet kan ikke industripolitikken i regjeringen alene løse noen problemer som eksisterer og eksponeres i utviklingen av den grønne belysningsindustrien, og må reguleres av nasjonal lovgivning.

Fra 2012 og fremover førte LED overstrømning av overoppheting til den raske nedgangen i prisene, nedstrøms forretningskonkurranse, noe som resulterte i at en del av virksomheten skulle lukkes. Denne situasjonen varet til i år. De fleste av mangelen på LED-teknologi selskaper, chips og andre kjernedeler, svært avhengig av import. Bedrifter ikke R & D styrke, stole på plagiering, stor pris krig, slik at den opprinnelige ikke-standard markedet mer kaotisk. I kombinasjon med offentlig støtte kan ikke bare løse problemet med overopphetet industriinvestering, og til og med mot effekt.

Lokale myndigheter i disse årene i LED-bransjen på egen vei, har blitt begravet for dagens overskytende kapasitet av skjulte farer. Data viser at LED-oppstrømsbrikken i 2009 fortsatt er i en tilstand av mangelvare, i 2011 har det vært et klart overforbruk. Som med andre fremvoksende næringer er LED-overkapasiteten faktisk strukturell, hovedsakelig i nedstrøms sluttproduktoverskudd, mens oppstrøms høyverdige produkter.

I tillegg er flere og flere innenlandske bedrifter å fokusere på LED-industrien, noe som resulterer i en alvorlig ubalanse i industriell struktur. Data viser at innenlandske produsenter engasjert i LED-industrien opp til over 4.000, og på dette stadiet av LED-bransjestrukturen i en ubalansert form. I 2012 utgjorde Kinas totale LED-verdi på 205,9 milliarder yuan, men hvorav 159 milliarder yuan er nedstrøms terminalapplikasjoner, som utgjør 77,2%, mens oppstrøms LED-chipverdien på bare 7,2 milliarder kroner utgjør 3,5%. Dette fenomenet førte til at tradisjonelle salgsagenter var optimistiske om bransjens muligheter, samtidig som de konkurrerte inn i LED-feltet samtidig, men i lav-endede produkter og high-end-produkter mellom den tøffe.

Leave a Comment