Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Innendørs kommersiell belysning t5 t8

For det kinesiske markedet, kan dagens LED-belysning produkter ikke er i vanlig husholdningsbruk, hovedsakelig innen kommersielle programmer, for eksempel industri, hoteller, kjøpesentre og lignende. For kjøpesentre, er det i hovedsak brukt i den offentlige delen, på grunn av kommersielle belysning krevende, fargetemperatur, farge og en rekke faktorer involvert.

LED-belysning produkter som for tiden driver virksomhet er det to typer, er en tradisjonell belysning selskaper, belysningen mer dybde helhetlig forståelse av, og en mer omfattende salgsforløpet, det andre, bedrifter LED-bransjen kjeden, for eksempel LED emballasje selskaper og andre nedstrøms styring terminal produsenter. Disse selskapene trenger for å bli kjent med belysning, og en tilsvarende distribusjonsnettverk.

dimbare lysrør

I tillegg til hans øyne belysning segmenter, men også investere i områder som billys, landbruk drivhus belysning, medisinsk belysning (shadow lampe, et endoskop med lys) og lignende. Enten gjøre belysningsbransjen, bør belysning ha en mer helhetlig forståelse av programmet tett til industrien, bør ikke “rush” til blind utvikling.

Kina LED-belysning selskaper for å være i utvikling av nedstrøms applikasjoner, kvitte seg med lav margin støperi denne situasjonen, må vi ta hensyn til forskning og utvikling, fokus på produktkvalitet. Dette ikke bare refererer til kvaliteten av lyseffekter, inkludert pålitelighet, stabilitet og indikatorer fargetemperatur, fargegjengivelse, lyset forsvinner, etc. Disse indikatorene har standarder for å tåle testen av markedet. I

Leave a Comment