Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Japansk marked

Etter jordskjelvet er Japan svært fokusert på energibesparende og miljøvern, i 2012 for å forby salg av glødelamper, viste noen produsenter også at de vil stoppe produksjonen av glødelampe, LED-lampeproduksjon. I 2010 har Japans LED-pærepenetrasjon på rundt 16% i 2012 nådd 30%.

Januar-august 2012, Japans import av LED-belysning produkter fra Kina utgjorde 140 millioner amerikanske dollar, importen utgjorde 62,1% av beløpet, ranking først. I tillegg utgjorde Sør-Korea, Kina Taiwan, USA og andre land og regioner importen mellom 5% -10%, mens Thailand, Tyskland, Danmark, Italia, en liten mengde import, stod importen av ikke mer enn 5%. Kinas LED-belysningsprodukter i Japan er fortsatt relativt populære, som Kina ønsker å komme inn på det japanske markedet, er LED-produksjonsbedrifter en god nyhet.

hvordan skifte lysstoffrør


Japansk strenge, sertifisert bilde har vært dypt forankret i “innenriks prioritet” prinsippet, den japanske kunder av importerte produkter, er kvalitetskravene ofte høye. Ansiktet av jakten på perfeksjon av kvaliteten på det japanske markedet, er innenlandske bedrifter bare virkelige å starte fra kvaliteten, for å oppnå tillit. Selv om de japanske kundene til å utvikle seg vanskeligere, men når den vellykkede utviklingen av sen vedlikehold er relativt enkelt.

Leave a Comment