Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Kommersielle markedet momentum er bra

Guangzhou International Lighting utstillingen er også nær slutten, travle messe også gradvis roet seg ned. Vanskelig å se fra showet, mange LED produsenter av LED-belysning markedets håp og forventninger. Totalt, flere selskaper vil fokusere på den kommersielle belysning, veibelysning og denne.

Med hensyn til LED offentlig belysning ofte av regjeringen og bedrifter i alle aldre, blir LED sivile markedet å være litt pinlig. LED prisnivå er den mest direkte faktor folk til å kjøpe inn. Chip føre til høye kostnader for LED-lamper prisene har vært høye, flere ganger høyere enn vanlige lamper eller enda flere ganger prisen, er det vanskelig for vanlige folk å akseptere. Sivile markedet åpnet opp, selskapene har ikke annet valg enn å gå offentlig belysning opp.

På messen kan du se et stort antall LED bedrifter flaggskip produkt, de er mer tilbøyelig til landskap belysning og kommersiell belysning. Selv om LED kommersiell belysning markedet er ikke veldig optimistisk, men innsidere forutsi, LED stor skala i de siste par årene i det sivile markedet, LED energisparende lampe prisen er 2-3 ganger prisen på produktet, men mer energieffektive, bruk lever lenger, som flere selskaper konkurrere i dette området, vil LED-prisene falle. Sammen med gløde strykning, vil sivile belysning markedet har store sprekker. Så livet, ledet kommersielle belysning markedet er fortsatt relativt optimistisk.

speilarmatur

Som for forsinkelsen i LED-lamper ikke gå inn i den sivile markedet, Shenzhen Sheng Hao lys skjerm Electronics Co., Ltd. mener kan oppsummeres i følgende punkter:

1. På grunn av mangel på sosial LED belysning fullt ut forstått. I manges øyne har Led alltid vært en merkelig ting. LED Mange folk ikke vet er hva? Dette problemet direkte berørt, LED-belysning i vanlige familier, LED-belysning universell bruk.

2. På den annen side på grunn av LED-belysning produkter, høyere priser sammenlignet med tradisjonelle belysningsprodukter, har LED penetrasjon satsen vært vanskelig å tilfredsstillende. 20. mars i år, Finansdepartementet, Development and Reform Commission, Ministry of Science “organisert i 2012 semiconductor belysning produkter økonomiske tilskudd for å fremme prosjektet” i Beijing for innenlandske offentlige anbud, fra hele landet nesten 110 bedrifter deltok i 300 budgivning på vegne av anbud aktiviteter. Inkludert LED downlight for innendørs belysning, reflekterende selv ballast LED-lamper, og LED-lys for utendørs belysning, er LED tunnel lys LED produkter klassifisert som øm produkt. National Development and Reform Commission gjort det klart at i 2012 den kinesiske regjeringen vil bruke 40 milliarder yuan for kjøp av LED lys, LED-lys gir 30% av brukerne av finansielle subsidier.

Selv om det sivile markedet er ikke veldig optimistisk, men for bruk i kommersiell belysning og veglys er ganske omfattende. Stilt overfor et enormt marked, er innenlandske LED selskaper øker sine distribusjons innsats i det kinesiske markedet, men ennå ikke helt utbrettet. Med dette en statsstøtte, er tilskuddet politikk ikke bare gunstig for å akselerere popularisering av LED, er LED-bransjen også bidrar til utvikling og vekst. Sheng Hao lys skjerm vil opprettholde “styrke nasjonale industrien, for å forbedre kjerneverdier, forbedre industristandarden,” den historiske oppgave, avhengig av high-tech talent og den utrettelige innsatsen til hele staben, begått innen LED innovasjon, high-tech verden og Kinas optoelektronikk utvikling, National semiconductor belysning for å gjøre større bidrag til sine egne!

Leave a Comment