Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Lærere og studenter oppfunnet lysrør “lang levetid adapter” vil debutere i Paris

Fluorescerende lampe vil ikke ta lang tid når den svarte, da feilen kom, men så lenge installasjonen av en “levetidskort”, kan bruk av lysstofrør bli doblet. Chen Shui Furong Zhang Changjun videregående skole lærer og hans elever Han Wenzhuo, lysrør Han Yu oppfinnelse “øke levetiden adapter”, vant 2015 21. National oppfinnelse Utstilling gullmedaljen. Neste måned vil de bringe oppfinnelsen til Frankrike for å delta i Paris International Invention Exhibition. “Project Opphavsrett avdeling har søkt om patent for å bli satt inn i markedet.” I forgårs, oppfinnelsen mentoring team, fortalte reportere at deres oppfinnelser vil snart gå inn i markedet, slik at vitenskap og teknologi, Changsha kreative ideer tent scenen internasjonale oppfinnelse patent.

Fluorescerende rør “kortvarig”? To-polet filament tap er myk underbelly

Fluorescerende lamper er grønne og miljøvennlige lamper og er mye brukt i verden. “På skolen vår er det ofte elektriker for å skifte ut lampen.” Overvåket ofte skiftet lampe, Chen lærere og studenter tvil, fluorescerende energisparende og miljøvern, hvorfor skulle “kortvarig”? Finn mentoring tre skoler elektriker, samlet mye skrap lampe, en etter en etter “anatomi”, fant de gjennom eksperimenter, er disse glødelamper blåst opp, og det er bare en del av lampen brent ut i den ene enden, kan det ikke brukes.

De tror at lysstoffrøret har en defekt: Lys i begge ender av lampefilamentet samtidig arbeider, i en øyeblikkelig strømvarme, er tapet som skyldes bruken, svært kort. Chen og studenter bestemte seg for å forandre linjene i begge ender av lampen. Hvordan lage de to polene filamentet “arbeidsdeling”? Etter nesten 5 måneders forsøk, kommer det lett å bruke og praktisk fluorescerende rør “lang levetid adapter” til slutt ut.

lysrørlampe


Ikke øk strømmen reduserer ikke lysstyrken på forlengelsen av livet

Reportere funnet Tube “Zengshou adapter” i likhet med en omdannelse plugg som har en rett lamperør og to typer av sløyfe-typen rør, hvis ene ende er forbundet til ballast lysrør, kan kobles til den ene ende av røret. “Det er å fungere som en motstand tilsvarende virkning. Alternativt vi ta loven i stedet for tilsvarende motstand av filamentet i den ene enden, kobles dette formål, kan bare slutten av oppvarmingsglødelampe startes.” Chen forklarte, når slutten av etter aldring blåser filamenter, og deretter “øke levetiden adapter” til den andre enden, vil dette være det dobbelte av lengden av lampens levetid.

Når adgang til denne “gjenstand”, uten å øke lampeeffekt, vil ikke redusere den opprinnelige lysstyrken, meget aspekt, er det ganske enkelt koblet mellom en ende av lampen og ballast. 2015 21. National oppfinnelse Utstilling, Chen bærer lysrør “øke levetiden adapter” på vegne av Changsha utstillere, gjenerobret gullmedaljen. I slutten av april vil læreren Chen være med den til Frankrike, utstillere med stor autoritet i Paris International Invention Exhibition.

Leave a Comment