Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED-belysning energibesparende og miljøvern fordel LED lys tidevann gardin

I dag er verden forpliktet til å bygge energisparende samfunn, Europa, Amerika, er aktivt fremme energieffektive LED-belysning produkter, sammenlignet med tradisjonell belysning, mindre energiforbruk, bidra til å redusere klimagassutslippene. I tillegg bidrar den mer kontrollerbare lysmodusen til å fremme populariteten til intelligente belysningsapplikasjoner.

Med den økende miljøforurensningen, LED som en ny generasjon belysningsteknologi, har blitt fokuset i dagens globale samfunn. Med LED lysende effektivitet og levetid øker, pluss inkluderer sparer, energisparing og miljømessige fordeler gradvis betydelige, og erstatte LED Taimukaiqi tidevann.

lysrørholder


Rapportert at et nøye designet LED lysrørslengde kan nå 50.000 timer. Og en fluorescerende lampelevetid er vanligvis bare 5000 timer (noen lysrørslampe er bare 300 timer). Forskjellen mellom de to nesten 10 ganger. Den beste langvarige fluorescerende lampen er bare 10.000 timer, de to er også en forskjell på 5 ganger.

Foreløpig LED gradvis introdusert for innendørs og utendørs belysning markedet, LED-belysning prisene har kraftig redusert, men har også ført til mange problemer ujevn kvalitet, ble det påpekt, en etter en rundt normer fastsatt LED belysning, belysning en rekke obligatoriske standarder fra 2012 og utover på veien, vil det bli forventet å fremskynde eliminering av mindreverdig cut-hals konkurranse, og dermed bringe LED belysning markedet stokke effekt.

Leave a Comment