Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED-belysning og vanlig belysning forskjellen

Først av alt, med den forskjellen mellom vanlige lysrør, LED Lysrør og den tradisjonelle størrelsen av kaliber i samme størrelse, lengde 60cm og 120cm, 150cm tre, makt var 10W, 16W og 20W, og 20W tradisjonelle lysstoffrør ( induktans ballast Practice) strømforbruket er ca 53W, 40W tradisjonelle lysrør (induktans ballast) praksis strømforbruk er ca. 68W; det er deres sete er den samme, som er praktisk når endringen i timer av programmet.
Denne artikkelen refererer til adressen: http: www.eepw.com.cn article 247224.htm

Så hva er de konkrete fordelene med LED lysrør? Hovedsakelig følgende åtte poeng

1, miljøvern lamper, vedlikehold av jorden

Den tradisjonelle fluorescerende lampe inneholder en masse av kvikksølvdamp, hvis den brutte kvikksølvdamp vil fordampe til atmosfæren. Men ikke den grunnleggende bruk av LED lysrør bruker ikke kvikksølv, og LED-produkter er ikke bly, spille en vedlikeholds rolle på miljøet. LED lysrør er anerkjent som det tjueførste århundre grønn belysning.

2, effektiv konvertering, redusere feber

Tradisjonelle lamper og lanterner vil produsere mye varme, og LED-lamper og lanterner er alle konvertert til lys energi, vil ikke danne en sløsing med energi. Men også på dokumentene, klær vil ikke produsere fade fenomen.

3, støyende varme, ingen støy

LED-lamper og lanterner vil ikke produsere støy, bruk av fine elektronisk utstyr på stedet som et godt valg. Passer for biblioteker, kontorer og lignende steder.

lysrørarmatur kjøkken

4, moderat lys, holde øynene

Tradisjonell lysrør brukes i AC, så hver andre vil produsere 100-120 ganger strobe. LED-belysning er direkte konvertering av vekselstrøm til likestrøm, produserer ikke flimring fenomen, opprettholde øynene.

5, ingen UV, ingen mygg

LED-lamper ikke produserer ultrafiolett lys, noe som ikke vil være som tradisjonelle lyskilder, så mange mygg sløyfer rundt lyskilden. Innendørs vil bli mer ren og hygienisk rent.

6, spennings justerbare 80V 245V-

Den tradisjonelle fluorescerende lampe er en likeretter for å frigjøre den høye spenningen til lys, når spenningen reduseres ikke kan lyse. LED-lamper innenfor en viss rekkevidde av spenning kan bli tent, men også justere lysstyrken.

7, spare energi, lengre levetid

LED lysrør strømforbruket er mindre enn en tredjedel av den tradisjonelle lysrør, er lysrør liv 10 ganger den tradisjonelle, langvarig bruk uten behov for å endre, redusere lønnskostnadene. Mer egnet for vanskelige å bytte plass.

8, konsolidering av pålitelig og holdbar bruk.

LED-lampe i seg selv er bruken av epoksyharpiks i stedet for den tradisjonelle glass, mer solid og pålitelig, selv treffer gulvet lampen vil ikke lett bli skadet, kan brukes try

Leave a Comment