Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED fluorescerende lampe markedsutsikter kan forventes

Den siste “kommersielle lysmarkedsrapporten” pekte på at i 2014 fortsatt den globale LED-kommersielle lysmarkedsinntrengningen raskt, oppnås den årlige veksten til 23%.

Kommersiell belysning Hovedprodukt applikasjonstype for LED-lampe, spotlights, pære og Europa, Nord-Amerika, Kina er den globale LED-kommersielle belysningen av hovedbruk i regionen, men også de neste fem årene, nøkkelmarkedet. Markedsundersøkelsesekspert Wu Yingjie sa at i 2013 vil LED-lampenes markedspåvirkning på 2,58 milliarder amerikanske dollar, 2018, bli vesentlig økt til 8 871 milliarder dollar, og understreke betydningen av LED-belysning i kommersiell belysning, spesielt i paritet i supermarkedet, kontor, Underjordisk parkeringsplass er mye brukt, kombinert med den raske utviklingen av designprosessen, er prisfordelen også raskere enn andre lamper og lanterner.

akvarie lysrør


Wu Yingjie videre påpekt at i det regionale markedet, T8 lampe som hovedproduktet, brukes i kontor belysning, Europa, USA, Japan, det viktigste markedet for lys til hovedfarge, som det kinesiske markedet til 6.500K som Hovedfargesegmentet, men generelt på LED-lampeløftet er livet bare 25 000 timer.

Fra kommersielle lysprodusenter for å analysere strategien, Europa, USA, det japanske markedet for å forbedre produktkvaliteten som en av de mest grunnleggende utviklingsstrategiene, fra produktets forlengelse, oppnår lys effektivitet opp til belysningskvalitetsforbedring; og lys effektivitet, enhetlig Sex, farge og liv er fortsatt nøkkelteknologien.

På den annen side er den kinesiske produsentens strategi mer divergerende. Ettersom det kinesiske lysmarkedet fortsatt er opprettholdt med høy vekst, er det ingen etablert suksessmodell, men den overordnede “kanalfordelen” bør være den mektigste modellen, enten det er en fysisk kanal, e-handel og så avgjøre en pris krig, kjede og ressursintegrasjon, slik at kostnadskontrollen til jakten på pris konkurransefortrinn.

Leave a Comment