Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED generell belysning for å bekjempe skala T5 / T8 rør innvarsle en ny vekstplass

De siste prisøkningene er for varme, bransjens nyheter overalt, og råvareprisene for nedstrømsbelysningsfirmaene vil få den effekten? Industrins interessenter sa, LED generell belysning dette marginmarkedet, til flere store Bedrift å gjøre, små og mellomstore bedrifter å ta kostnadene for materialer enn den opprinnelige høyteknologiske bedrifter.

Med den sosiale utviklingen og menneskets bevissthet om energibesparelse og miljøvern, og nå er bruken av LED-lys mer og mer utbredt, og har begynt å trenge inn i folks produksjon og liv på ulike felt. LED fluorescerende rør er svært viktig i kommersiell belysning, spesielt i de billige kjøpesentrene supermarkeder, kontorer, underjordisk parkeringsplass har et bredt spekter av bruk.

(GGII) -relaterte data viser at i 2016 den globale LED-lysmarkedet vil nå 29,6 milliarder dollar, til 2017 forventes å nå 33,1 milliarder dollar, vil markedsinntrengningen overstige 52%.

Lampen har blitt nummer to etter første halvår i år pære største eksport elementer, første halvår i år er det eksportert $ 433 millioner, en økning på 21,7%, forblir USA den største eksporten destinasjonen, til $ 104 millioner, sto for 24,02%.

kompaktlysrør


Relevant bransjekilder, de neste fem årene, LED T5 / T8日光灯市场会迎来一个高峰期, fra utviklede regioner til innlandet gradvis spredt, ledsaget av den nasjonale “energisparing” plan for å fremme denne Prosessen kan fortsette å akselerere.

LED T5 / T8 fluorescerende lampe salg i bommen på veksten av det samlede markedet fra prosjektkanalen til distribusjonskanaler. Viser at deres overordnede alternativ til det tradisjonelle fluorescerende røret økte tempoet betydelig.

I løpet av de neste fem årene er prisen på LED-lysrør ytterligere avtagende, og antallet forbrukere som opplever produktserfaring øker. Til slutt vil LED-lysrør erstatte tradisjonelle fluorescerende rør.

Land star power fra 2012 til kraftig bygge tradisjonelle salgskanaler, selskapets LED T5 / T8日光灯主要在工程渠道中销售, produktkvalitet fikk ros av engineering virksomhet.

“Og nå, landet star power LED T5 / T8日光灯安装的工程项目已经遍布国内外.” Star Power offisielle, ikke i den formen det kan bryte gjennom rommet, LED T5 / T8日光灯在市场上还是For å bekjempe kvaliteten, bekjempe prisen, men sluttbrukeren etter flere sammenligninger, vil til slutt anerkjenne kvaliteten på produktet for å sikre kvalitet.

På grunn av ulik kvalitet på LED lysrør, prisen er ikke det samme, forskjellige lampe perler, kraft, prisen er ikke det samme, småskala LED fabrikker for å konkurrere med produsentene, hadde vi til å senke prisene for å vinne kunder.

Men på samme lave priser, produksjonskostnader også vil bli komprimert, naturlig kvalitet har sterkt redusert, slik at forbrukerne i kjøp av LED lysrør, ikke bare stirre på pris, bør betale mer oppmerksomhet til den totale kostnaden, kvalitetssikring saken , Og så søk den relativt lave prisen på produktet.

Ifølge LED T5 / T8日光灯目前的市场情况, ulike belysnings selskapene trenger for å gjøre en god jobb med kostnadskontroll og bedre produktkvalitet, kostnadseffektivt å produsere bedre produkter, og øke distribusjonskanalene av bygningen, og sikrer enkel tilgang vernmidler.

Samtidig vil fremtiden for LED-lysrør bevege seg mot billig, høy energi, intelligent retning. LED T5 / T8 fluorescerende lys medium teknologi, vil prisen gradvis bli nærmere folkene, vil gradvis erstatte den tradisjonelle lampen, mer og mer populær, virkelig inn i det vanlige forbrukerens hjem.

Ifølge offisielle sa Foshan Lighting, LED T8, LED T5 integrert brakett og LED T8日光灯无论是产品品质, produksjon eller salg er i forkant av industrien.

Produkter til 1,2 m FSL T8日光管为例 lysdiode, er den lysstrøm ca 1600 lm, lys vinkel, lys, etc. klar bly lys ensartethet, og dens eks-fabrikken på mindre enn 19,8 yuan / støtte, for å oppnå kostnadsfordeler Videre uthevet.

Produksjonskapasitet, Foshan Lighting LED T5 / T8 månedlig produksjon har oversteget 1 million / måned, økte også omsetningen med 30% fra år til år.

De neste fem årene, vil det generelle synspunktet, LED T5 og LED T8 markedet raskt utvide summen.

Philips ansvarlig ansvarlig sa også at LED-lampemarkedet fortsatte å vokse godt, hovedsakelig fordi regjeringen introduserte for å stimulere økonomiske tiltak for å oppmuntre partene til å øke investeringer, som infrastrukturprosjekter, og dermed fremme LED-lampemarkedet for å vokse.

Leave a Comment