Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED industri når skal du gå til lyset?

Fra 1879 oppdaget Edison den første glødelampen, til den nåværende internasjonale mest avanserte LED-fluorescerende lampen, som opplevde flere generasjoner hardt arbeid. I begynnelsen av det 20. århundre har LED som en soloppgangsindustri, Kina, når det gjelder politikk og regelverk eller økonomiske incitamenter, gitt sterk støtte til utviklingen av LED, LED-belysning for årsaken til et grønt lys.

Tidlig i 2006, utstedte State Council “Long-term vitenskapelig og teknologisk utvikling Plan” og “effektiv energisparing, lang levetid semiconductor belysning produkter” ble inkludert i langsiktig planlegging av de første fokusområder (energi) av de første prioriterte temaene (industriell energieffektivisering) , Hjemme og ute forårsaket utbredt bekymring. Som viser en rekke relaterte områder og retning for næringspolitikk.

lysrør t5


Som en voksende strategiske industrier, halvledere belysning av oppmerksomhet og støtte fra regjeringen, i fellesskap utstedt “halvleder utsikt belysning energibransjen” fra National Semiconductor Lighting Prosjekt 863 til seks departementer, til 2013 utgivelsen av “Semiconductor Lighting Technology Development “Tredje femårsplan” (utkast) “Nå brygger vi i” andre femårsplanen “, og statsstøtten til nye næringer er også stadig tydeligere. Og statsstøtte til statlig støtte og finansielle tilskudd i utgangspunktet, etterfulgt av FoU-støtte. Næringen mener at økonomiske tilskudd til en viss grad kan fremmes semiconductor belysning, vil bidra til å drive bedriften kontinuerlig investering for å forbedre teknologi og redusere kostnadene, og skaper en god sirkel, og til slutt fremme næringsutvikling.

I dag er LED-industrien virkelig så jevn utvikling? “Jeg tror i en annen eller to år, til LED-spredningen til verden, vil Jiangmen definitivt bli Kinas optiske Valley.” 17. mai 2010, Guangdong ekte lyst gruppe teknisk direktør Ye Guoguang språk fantastisk. I løpet av de siste tre årene, gjorde Ye Guoguang spådommer ikke går i oppfyllelse, jeg forstår, Jiangmen LED bransjeledende Neo-Neon har blitt fanget i økonomiske vanskeligheter, nesten 30.000 ansatte, og i dag bare rundt 2000 mennesker, bedrifter skiftet hender rykter fortsette.

Leave a Comment