Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED innendørs kommersiell belysning æra klar

LED-bransjen er en gradvis prosess, ikke et tidspunkt utbruddet skjedde fenomen. I dag er Kina LED belysning markedet, “to endringer”: For det første innendørs belysning utendørs belysning styring, andre styre tradisjonell belysning LED-belysning. For det kinesiske markedet, dagens LED-belysning produkter kan ikke i en vanlig husholdning, som hovedsakelig brukes i kommersielle felt. I tillegg, øynene må investere i segmenter som billys, landbruk drivhus belysning, medisinsk belysning.

I de senere årene, sentrale og lokale myndigheter, levende utvikling av LED. “Hot” argumenter for og imot, det er så mange mennesker bekymret for LED-belysning industrien er ikke en dårlig ting, men en god ting. Men som LED industri utøvere, må sinnet være rolig, for å vurdere spørsmålet bør være rasjonelt, for å redusere blindhet, øke den vitenskapelige og rimelig. LED-bransjen er en gradvis prosess, ikke et tidspunkt utbruddet skjedde fenomen. Med fremskritt innen LED-teknologi, er størrelsen på markedet øker, applikasjoner stadig, har nå utvidet til innen bilbransjen, landbruket, medisinske og andre industrisegmenter. I dag er Kina LED belysning markedet utviklingstrekk av en “to endringer”: Først innendørs belysning utendørs belysning styring, andre styre tradisjonell belysning LED-belysning.

Prioritet til utvikling av innendørs belysning

lysarmaturer

I LED-belysning, LED utendørs belysning, for eksempel LED-lys, for å fremme dem vanskeligere, på grunn av sin større makt og utendørs arbeidsmiljø er dårlig, faktisk, er ikke egnet for storstilt kampanje. Innendørs Produkt makt er liten, miljøet er ikke så ille som utetemperaturen ikke vil endre mye, så tidlig bruk av LED-belysning bør fokusere på innendørs belysning.

Foreløpig LED innendørs belysning produkter og det er mange, det viktigste er at pære lyser, reflekterende lamper, lampe, lysrør lys, flate lys. Hovedsakelig i det japanske markedet pære lampe hovedsakelig europeiske og amerikanske markedet, de viktigste reflektorlamper. I tillegg LED lys-utslipp sterk følelse av retning, slik at fokuset er for tiden downlight applikasjoner. De ovennevnte tre typer LED-lys er å bli oppmuntret, både for Fastlands-markedet og applikasjonsmiljøer.

For lysrør typen LED-lys, og ikke oppmuntre til utvikling for tiden, fordi det fortsatt er sikkerhetsproblemer. For å bruke den flate lampe, må lampen skiftes, kostnadene vil være relativt høy, men flat lampe kan være en av retningen for fremtidige anvendelser.

Kommersiell belysning i hovedslagmarken

For utviklingen av LED-belysning, gjorde LED belysning markedet veksten ikke møte folks forventninger, at folk forventer for mye av LED-bransjen, det globale markedet og det kinesiske markedet er så. Global belysning markedet størrelse er for tiden bare ca $ 120 milliarder (tilsvarende ca 756 000 000 000 yuan) eller så, til det kinesiske markedet størrelse i 2010 nå 300 milliarder yuan, langt under forventningene. I 2011, på fastlandet og utenlandske markeder og industrielle kjeden, midtre og nedre del er ikke forventet å øke.

Leave a Comment