Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED-oppsett er i utgangspunktet fullført

LED industri er en ny generasjon informasjonsteknologi og energibesparende og miljøvern to strategiske nye næringer en viktig del, enda viktigere er bransjens globale utgangspunkt er nesten det samme. Når den grønne som en epoke av etiketten, utformer denne LED-bransjen til markedet for å gi mer fantasi.

Hvem kan tenke på LED-belysning industri skala, utviklingen av rask, den første starten er utilsiktet? Det er rapportert at LED-belysning først ble vist i 2003 i Ningbo, det lille råvaremarkedet. Siden da har Audis LED-applikasjon i bilens baklykter på initiativet inspirert alle.

Kinas LED-industri fra grunn til slutt, etter nesten 30 års utvikling, har nå blitt et komplett utvalg av produkter, innovasjonskapasiteten fortsetter å øke, etterspørselen etter markedet er veldig sterk soloppgang. I de senere årene, LED-industrien for å ytterligere akselerere tempoet i utviklingen, for å fremme de nasjonale LED-produsentene øker ikke bare produktionen, og produktteknologienes innhold stiger også. LED-emballasje og applikasjonsindustrien for å oppnå rask vekst, samtidig som det oppnås LED-epitaksiale wafers og chip-uavhengig produksjon, økte innenlandsrenten år etter år. Ifølge 2010 R & D bransjen alliansen annonserte data, LED chip utgang verdi på om lag 50 milliarder i 2010, LED emballasje industrien produksjon verdi på rundt 25 milliarder yuan, LED applikasjonsindustrien produksjon verdi på rundt 90 milliarder yuan. Kina støtter også sterkt utviklingen av LED-industrien. I den “nasjonale nye materialindustrien utvikling” andre fem “planlegging ideer”, LED industrien i 2015 produksjonen verdien vil nå 500 milliarder yuan, den årlige sammensatte veksten på rundt 42%.

lysrørarmatur garasje


2011 LED-bransjen er i en rask økning, som følger i Dalian, Yangzhou, Shanghai, Nanchang, Shenzhen, Xiamen, Shijiazhuang 7 semiconductor belysning industriell base, det er Tianjin, Hangzhou, Wuhan, Dongguan, Xi’an, Ningbo seks byer Har blitt godkjent som en halvleder belysning industri base. Samtidig har mange lokale myndigheter vedtatt en rekke lover og forskrifter, introdusert politikk for å fremme lokal LED-industriutvikling. Kinas LED-industri, “blomstre overalt”, den grunnleggende dannelsen av Bohai Sea-regionen, Pearl River Delta-regionen, Yangtse-elven Delta-regionen, Jiangxi og Fujian fire regioner, hovedsakelig LED-industriområdet.

Leave a Comment