Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED-produktprisen er for høy OSRAM Gansu operasjonssenter daglig leder Zhu Genping

Fordi OSRAM LED produkt prisen er for høy, minst tre ganger mer enn andre produkter, er kunden vanligvis ikke akseptabelt. Foreløpig er vi på OSRAM LED-produkter er hovedsakelig lysrør og lamper Cup, andre produkter, med mindre kunden oppgir noe annet, vil vi ikke velger å kjøpe.

Foreløpig LED OSRAM produkter i kategorien relativt enkle i stilen, og ikke antall den rike tradisjonen av belysning produkter, og salg av LED-produkter utgjorde bare 10% av det totale salget, utgjør mindre. Ifølge foreløpige statistikken, Gansu Osram sammenlignet med samme periode i fjor, det totale salget har ulike grader av nedgang.

I dag er hele LED-bransjen kaotisk, produktkvalitet og prisene varierer sterkt, pluss den gjennomsnittlige forbruker LED-produkter er ikke veldig forståelse, lett å være på markedet uten noen kvalitetssikring, prisen er svært billig low-end produkter bort . Med fremveksten og utviklingen av e-handel, har online shopping blitt en trend og mote, nettbutikk prisene er generelt billigere enn i butikken, men de OSRAM produktpriser på nettet er absolutt ikke lav, er det foreløpig liten effekt på vår strømleverandør .

Prosjekt foretrukket OSRAM LED Changzhou Ou Bo Shi belysning daglig leder Qian Guoliang

lysarmatur med stikkontakt


OSRAM salg i år, en oppadgående trend. Foreløpig Osram vi LED produkter kategorien er ikke veldig stort, inkludert lys cup, pære, tepper, T8 lysrør og andre produkter. Foreløpig OSRAM 5W pære 75 / a, lys kopp 4.5W65 / måned, T8 lampe 145 yuan / måned. Det er rapportert at den nylige Osram vil innkalle til en ny konferanse, ønsker vi å kjøpe tilbake noen av de nye produktene, omfattende produktlinje. Våre butikkens OSRAM-produkter eller tradisjonelle produkter, LED-produkter, utgjorde ikke en stor andel. OSRAM har ingen beholdningskrav for oss, politikken er fortsatt mer fleksibel.

I dag er jeg ikke for å gjøre online OSRAM salg. Etter min mening, produkt linje av produkter, for det meste sivile, og den nåværende OSRAM LED multi-program i ingeniørfag.

OSRAM vil øke innsatsen for å fremme LED belysning Qingdao Jin Xin Dekor Engineering Co, Ltd General Manager Zhou Jun

I år Osram belysning salg tilnærmet flat med fjoråret, salg av LED produkter utgjorde omsetning på ca 5%. De viktigste produktene er lys, lampe cup, tepper og andre LED-produkter, lite produkt design, men prisen er høy. Samtidig, merker den nye profesjonell LED belysning Osram har også forårsaket noen innvirkning.

Det er forutsatt at OSRAM hovedkontor har utviklet noen av de høyere kostnadene ved produktene, og innføring av hensiktsmessige incentiver til å strebe etter større markedsandel. Senere i år OSRAM LED-produkter vil trappe opp publisitet innsats for å oppmuntre bedrifter til å fremme multi-LED produkter for å forbedre OSRAM LED markedsandel.

Leave a Comment