Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Linje folk lære deg å kjøpe LED-lampe

LED-lamper på markedet en rekke fabrikk produksjon, kvalitet varierer mye, LED lampe priser transparente og kaotisk, hver fabrikk merket de samme spesifikasjonene, prisforskjellen mellom nivået på titalls dollar support, er ekspert å forklare gjester tydelig Denne enorme prisforskjellen er ikke lett. Ta T8, 1200MM, 18WLED lampe: markedsprisen å selge 50 yuan support, var det også prisen solgt 160 yuan support om hvorfor prisforskjellen er så stor? Prisene på forskjellige grunner, er ingenting mer enn LED-lampe materiale på forskjellen. La oss danne LED lampe fra de tre viktigste materialene – LED lyskilde, strøm, profiler for å forklare det.

A: LED lyskilde: (vanligvis bruker 3528,2835,3014,3020 som den viktigste lyskilden)

1: Kvaliteten på lyskilden er god og generelt, i hovedsak basert på chip brukes som kjernen referanse, chip CREE, Osram, Hewlett-Packard (HP), Nichia (Nichia), første linje merker, men disse brikkene mange av markedet er parallelle, Sann og vanskelig, i Shenzhen, vil ikke noen produsenter bruker. Epistar, Huga, CHIMEI, GenesisPhotonics, Tekcore, og så videre … Brikken er en god kilde til lyskilde emballasjeprodusenter anerkjente kostnadseffektiv chip, også den mest brukte.

2: LED-brikker for å bestemme kvaliteten: størrelsen på brikken, slik som 7 * 9mil til 10 * 23mil størrelse for referanse, desto større blir, desto dyrere den relative pris, kvalitet, jo bedre er chip-nivå, såsom : En fil, prosjekt produkter, B-filer, plater og andre ulike graderinger av produkter, prisforskjellen mellom ganger til flere ganger (A produkt og utseendet på prosjektet chip, ytelsen til den spesifikke skillet mellom innsidere også vanskelig å skille, gjestene ikke å nevne hvordan å identifisere men kvaliteten på en liten defekt, men ikke en alvorlig kvalitets problem.But uansett hvilket nivå av chips, etter våre hender, vil vi være i stand til å bestemme nivået av hva det er brikken Vi er sikre leverandører kan ikke jukse)

For å oppsummere: å bestemme kvaliteten på brikken, må vi først se på chip merkevare? Og deretter bekrefte størrelsen på kontrast chips er de samme eller tilsvarende, og til slutt bekrefte den chip-nivå er et produkt? Prosjekt elementer? B-filer? Wafer? Uansett merke, samme grad chips, er prisen faktisk en veldig liten forskjell, med andre ord, om det er wafer, Guang Jia, Chi Mei, Thai-dalen i det nye århundret chip, så lenge A-nivå chip størrelse, kvalitet Det er ingen forskjell. Kvalitetsnivå for å bekrefte LED emballasje som brukes, som for eksempel stenten av krysset sølvsjiktet tykkelse? Silikon kvalitet? Kvaliteten av fosforet? Dispensing prosesskontroll, etc., fra parameterne for å avgjøre kvaliteten på LED lyskilde, er den viktigste lysstyrke hvor høyt? Hvor høyt er det? Konsistens er bra? (Stol på profesjonelt utstyr testing)

lysarmatur t5

For eksempel bruk av lyskilde 3528 singel lysstyrke er 7-7.5LM ovenfor, 2835 med dual-chip, lysstyrke for å gjøre mer enn 15LM enkelt, fargegjengivelse: 75-80; og utpekte chips for A varer Taiwan Chi Jia eller Chi Mei, er størrelsen 9 * 21mil eller mer. Lyskilde kvalitet er i karakteren. Spesielt lyskilden 3528 av drivstrømmen, er industristandarden 20MA normal, vi, for å redusere varmen av LED-lampe, går på bekostning av lysstyrken på 3528 deler av lyskilden, ikke til full 20MA stasjon, bare 17.5MA stasjonen. Og forsøker å forbedre lysstyrken for en enkelt lyskilde for å 7.5LM eller så for å redusere bruken av lave strømdrevet “lystap.”

På markedet, er flere fabrikker LED-lampe som lyskilde, en enkelt lysstyrke har også 6-7LM, men fordi de ikke trenger lyskilde pakkekapasitet, kjøp av 3528 lampe perler når lyskilden billig til 6 cent til en krone a, denne prisen, kan bare tvinge den aktuelle LED emballasje anlegg med en liten chip som 8 * 15MIL eller 10 * 16MIL om prosjektet eller B-filer. 18W lampe 288PCS lyskilde koster bare 17 yuan til 28 yuan; i øvre klasse 3528 lyskilde, for eksempel chip wafer, bred Jia, Chi Mei 8 * 20 eller 9 * 21MIL, A varer, prisen er minst 0,15 yuan Stars, lyskilde koster 43 yuan support. Lyskilde kostnadsforskjellen er 18 yuan til 26 yuan hver lampe.

Leave a Comment