Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Midtøsten markedet

Etter flere år med eiendomsboblekrisen, har De forente arabiske emirater og andre land i byggebransjen endelig kommet ut av skogen, nå kommet inn i et omfattende gjenopprettingsstadium. UAE og Saudi-Arabia er belysningsmarkedet stort, det totale markedet i 2013 utgjorde 70% av det totale belysningsmarkedet i regionen og nå 2,5 milliarder dollar (ca 15.478 milliarder yuan). I dag er byggemarkedet i Gulf-landene i en tilstand av fullstendig gjenoppretting, og etterspørselen etter belysningsutstyr i regionen vil øke med ca 8% til 10% per år rundt 2014-2018, noe som vil gi et bredt spekter av globale belysningsutstyr produsenter og design firmaer. Utviklingsstadiet.

lysrørarmatur


Nylig annonserte De forente arabiske emirater National Quality Standards Bureau de nye standarder for innendørs belysning, inkludert forbudet mot import av glødelamper; Innendørs belysning for å bruke energibesparende lamper (CFL), LED-lys og jod wolfram lampe; kvikksølv innhold i pæren mer enn tre miljøvennlige lyspærer Produkter er også forbudt å gå inn i UAE-markedet.

I forhold til det europeiske og amerikanske markedet, er Midtøsten-markedet mer følsomt overfor prisen, mer kostnadseffektive produkter vil bli mer populære.

Leave a Comment