Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Russisk marked

Etter at han ble med i WTO, ble Russlands samlede tariff fra de foregående 10% til 7,8%, noe som gjør at Kinas LED-bedrifter lettere kommer inn i det russiske markedet. Russlands LED-lysmarkedsvekst på 28-48% per år, belysningsutstyrets markedskapasitet på 560 millioner euro, og for å erstatte all den russiske lyskilden trenger 110 milliarder LED-lys, hvorav mer enn halvparten vil bli brukt til kommersielt og sivilt felt.

I 2013 utgjorde Kinas LED-belysningsprodukter til Russlands eksport 227 millioner amerikanske dollar, en økning på 260%, mens i 2014 bare den første halvdelen av eksportbeløpet på 327 millioner dollar, en økning på opptil 571%. Russland til rakettfart i et fall i Kinas nest største eksportmarked, utgjorde LED-belysningsprodukter i Kinas totale eksport ca 9%.

t8 lysrør


Det er forstått at dagens innenlandske bedrifter i Russland mindre, omfanget av små bedrifter. Samtidig har den russiske regjeringen også innført den aktuelle politikken, bestemmelsene i 2014 glødelampen vil bli helt deaktivert. Stort marked med gunstige retningslinjer, som innenlandske LED-bedrifter å komme inn i Russland en viktig grunn.

I dag, mange Shenzhen LED-selskaper må se til de russiske og CIS landene, noen selskaper har økt de russiske og CIS-landene fremvoksende markedsundersøkelser og observasjon. I lys av Russlands spesielle industrielle miljø kan innenlandske LED-selskaper bygge industriparker, sette opp distributionsselskaper eller direkte velge å eksportere for å åpne opp det russiske markedet.

Leave a Comment