Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Sentrale og Sør-amerikanske markeder

Veksten i Sentral- og Sør-Amerikanske land var 2,6 prosent i 2013, men forventes å øke til 3,6 prosent og 4,1 prosent de neste to årene. I Sør-Amerika er Brasiliens vekst fortsatt sakte på grunn av svak ekstern etterspørsel, stramming av internasjonal kapital- og pengepolitisk stramming. Den fremtidige veksten i Mexico og USA og Kina vil akselerere ettersom industriprodusenten er bedre, den innenlandske etterspørselen er stabil og økonomisk restrukturering.

I de siste årene har den brasilianske økonomien gjort store prestasjoner. Belysningsindustrien har i 2011 steget til 2,3 milliarder dollar, og de neste fem årene kommer det brasilianske belysningsmarkedet fra 2,3 milliarder dollar i 2011 til 20,1 milliarder US $ 4,72 milliarder kroner Utvide med 50%. Samlet sett er det brasilianske markedet for Kina belysningsbelysning for “stort potensial, politisk støtte, teknologisk fremgang,” de eksterne mulighetene, det brasilianske markedspotensialet, bra, men markedsutviklingen er vanskelig, Brasiliens høye handelstakster, pluss mange lovbestemmelser Restriksjoner, handel proteksjonisme er mer alvorlig, har ikke de tekniske fordelene med patent og andre bedrifter, det er vanskelig å treffe de brasilianske markedsprisene alene.

uv lysrør


Som en stor forbruker av energi har den meksikanske avdelingen for energi utstedt en bestemmelse som vil forlenge datoen for ikrafttredelsen av forbudet mot 40 og 60 watt glødelamper i Mexico i desember 2010 fra 31. desember 2013 til Desember 2014 31 dager. For LED-belysningsprodukter er sikkerhets- og energieffektivitetsaspekter av NOM-sertifiseringen dens obligatoriske krav til det meksikanske markedet.

Leave a Comment