Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Sydøstasien / Mellemøsten LED marked rummet bliver slagmark.

LED-belysning i det almindelige belysning applikationer markedet, men efter en hurtig stigning i de seneste år, markedsindtrængning, i 2016 LED belysning produktpriser blevet langsommere, men markedet begyndte at sætte farten ned vækst momentum anti gaver globale efterspørgsel Entusiasme fænomen.
Med den nye amerikanske præsident, Trump kom til magten, eller at påvirke den kinesiske eksport til USA. Industrien mener, at det amerikanske marked i 2017 øget usikkerhed, nye markeder såsom Sydøstasien, Mellemøsten og andre steder potentiel stor vækst, vil det forventes at blive en strategisk slagmark.
Erfarne år med kraftig vækst efter 2016 begyndte Kinas belysning produkter eksporten at falde. Ifølge officielle statistikker, som af tredje kvartal, belysning produkter eksporten var $ 28,56 milliarder, ned 13,9% fra år til år, den første fald siden 2009.
Separate data viste, at fra januar til november 2016 skal EU, USA, Japan, ASEAN, BRIK-landene og de lande i Mellemøsten er de vigtigste eksportmarkeder i Kinas LED belysning produkter, men væksten varieres. Amerikanske afmatning på markedet, 17% markedsandel udvide med 4 procentpoint i forhold til samme periode i 2015, EU vækstrate var 23%, den hurtige stigning i Mellemøsten marked, den højeste vækstrate på 27%, den markedsandel på 7%, sammenlignet med det foregående i samme periode er steget med 2 procentpoint. Samtidig, en alvorlig tilbagegang på det russiske marked, BRIC markedsandel skrumpe fra 7% i 2015 til 6% i samme periode, til en betydelig nedgang i den japanske eksport, sammenlignet med samme periode i 2015 faldt med 17%.
Den spirende LED markedet, der skal udvikles
Thai marked
LED belysning lamper er i stigende grad de thailandske forbrugere, fordi flere og flere virksomheder til at deltage i konkurrencen LED belysning lampe markedet og får priserne til at falde. Hertil kommer, at thailandske regering propaganda og fremme brugen af ​​energibesparende LED lamper erstatte lysstofrør, hvilket fik nogle forbrugere og små og mellemstore virksomheder i flere brug LED lamper.
Kaitai Forskningscenter (Thailand Kasikornbank datterselskaber) mener, at de ovennævnte faktorer forventes at fremme efterspørgslen efter thailandske LED-belysning lampe betydelig vækst, og fremme LED belysning lampe markedet fortsætter med at vokse. Kaitai Forskningscenter forudser, at i 2016 forventes markedsværdien af ​​LED belysning lampe 2015 at vokse med en 37,3 milliarder baht (svarende til cirka 696 millioner yuan) til 49.8-51.5 milliarder baht (svarende til omkring 9.30-9.62 million), op en stigning på 27,7% i 2015 til at udvide til 33,5-38,1%. I 2016 den samlede værdi af lampen belysning marked vil nå 219.7-223.8 milliarder baht (svarende til omkring 41.04-41.81 million), en stigning på 6-8% i forhold til 20,72 milliarder baht i 2015, som tegnede sig for LED belysning lampe markedsværdi kan Det forventes at nå 23,0%.
Vietnam marked
I mellemtiden, med indkomsten per indbygger i Vietnam er vokset, dens LED hjem belysning marked også begyndte at blomstre, så de LED producenter, og brand management i den lokale sti build vil være nøglen til at åbne markedet.
DRAMeXchange rådgivning LED Forskningscenter (LEDinside) undersøgelse viser, at i 2015, Vietnam LED belysning marked størrelse på millioner $ 271, anslået i 2016 vil vokse til US 348 millioner $, vækstrate på 28%, det vietnamesiske marked gradvist med LED belysning industrien i alle aldre.
Vietnam observeret samlet LED belysning marked, Vietnam konventionelt forbruger omkring 200 millioner om året almindelige pærer, hvor strømforbruget end traditionelle glødepærer baseret. Med forbedring af LED penetration af vietnamesiske traditionelle belysning marked fortsatte med at falde i løbet af de sidste par år, mens LED belysning marked holder stigende tendens, vil anslået 2016 Vietnam LED-belysning penetration nå op på omkring 35%.
På grund af den lave bunden af ​​LED-belysning marked i Vietnam, så størrelsen af ​​markedet til at vokse hurtigere end andre sydøstasiatiske lande. I de senere år med stigningen i energiforbruget Vietnam, dens LED efterspørgsel belysning marked vil også være til stede, ingeniørmæssige anvendelser, er ved at blive et hjem belysning. Under forhold med billige lønomkostninger i Vietnam, har mange udenlandske investorer indtastet fabrikkerne, og derfor forlanger for LED-belysning og mere LED belysning efterspørgsel fra nybyggeri. Hertil kommer, at Kina, Japan og Sydkorea og andre lande også lanceret mod den vietnamesiske regering udviklingsstøtte, trækker LED udendørs belysning behov i den lokale infrastruktur, men fordi de fleste offentlige udbud og andre projekter er i hænderne på lokale folk i Vietnam, udenlandske investorer nødt til at kombinere lokal Vietnam producenter har en chance for at skære ind på markedet.
Indonesien
I den indonesiske sammenhæng, ifølge “The Hindu” (Hindu) rapporterede, at Det Internationale Energiagentur (IEA) har til hensigt at forsøge at kopiere gennemførelsen af ​​politikken i Indien, Indonesien LED pærer for at reducere omkostningerne ved effektiv belysning teknologi. “EESL LED-programmet har været en succes, IEA er at arbejde med programmet til verden.”, IEA vicedirektør Paul Simons, taler på verdenstopmødet om bæredygtig udvikling, “Vi ønsker at prøve denne model i Indonesien, vi tror, ​​det er et must at udveksle bedste praksis.
Ifølge “The Hindu” (TheHindu) rapporterede, at Det Internationale Energiagentur (IEA) har til hensigt at forsøge at kopiere gennemførelsen af ​​politikken i Indien, Indonesien LED pærer for at reducere omkostningerne ved effektiv belysning teknologi. Indiens stat-sponsoreret af forsyningsvirksomheder Energi Services Ltd (EESL) lanceret en landsdækkende LED opgradering program.
“EESL LED-programmet har været en succes, IEA er at arbejde med programmet til verden.”, IEA vicedirektør PaulSimons, taler på verdenstopmødet om bæredygtig udvikling, “Vi ønsker at prøve denne model i Indonesien, vi jeg tror, ​​det er et must at udveksle bedste praksis.
Indien har været EESL samlet indkøb LED pærer til at sænke priserne, og at fordele pære i overensstemmelse med regeringens Ujala plan, som førte til prisstabiliteten på de sidste par år LED pærer falder. Selskabet købte LED pære enhedspris i 2014 blev 310 rupees (ca. $ 4,65) i marts 2016 faldt til 55 rupees. Sammenlignet med for to år siden, LED pære produktionskapaciteten steg fra en million 40.000.000. Sammenlignet med glødepærer, LED lyser 80% besparelse.

lysstofrør t8

Den nye minister for energi og vedvarende energi (MNRE) Upendra Tripathy i sagde: “Ved 2022, Indien opnået målet 175 milliarder watt vedvarende energi vil ikke være et problem.”
tyrkiske marked
Ifølge medvirkende faktor omkring 2015 til 2020 det tyrkiske marked, LED analysefirmaet ResearchandMarkets frigivet, muligheder, trends og prognose rapport fra 2016 til 2022, er Tyrkiet forventes at LED markedet vil vokse 15,6% årlig vækstrate, at i 2022, vil markedet størrelse nå 344 mio $.
LED markedsanalyse rapport er baseret på de vigtigste anvendelsesområder produkter – belysning, display og baggrundsbelysning, mobile enheder, mærkning og billboards og andre produkter. Belysning yderligere opdelt i indendørs belysning og udendørs belysning produkter i pærer, gadelygter og projektører. Tyrkiske marked, er LED ansøgning marked i skilte og reklameskilte på området for de højeste vækstrater forventes.
Tyrkiet har besluttet at udvikle LED-produkter, intellektuelle ejendomsrettigheder, LED lys som et alternativ belysning til at reducere energiforbruget, hvilket i høj grad fremmet udviklingen af ​​LED-belysning på markedet i Tyrkiet. Med regeringens koordination og øget brug af LED-væge, og andre LED produkter er begyndt hurtig vækst i landet. Da den offentlige investeringer for at erstatte udendørs belysning, vil LED-belysning dækningsgrad i Tyrkiet viser eksponentiel stigning i prognoseperioden, i stedet for de traditionelle halogenlamper og glødelamper i landdistrikterne.
Europa også forbyder brugen af ​​halogenlamper at eksportere produktion og eksport LED belysning produkter til tyrkiske producenter i Europa giver nogle muligheder, nogle tyrkiske producenter, såsom AtilAydinlatma, har vi allerede begyndte at eksportere LED belysning produkter til de europæiske lande.
iranske marked
I de seneste år, investeringer i infrastruktur i Mellemøsten varme store, danner en enorm købekraft, LED markedets efterspørgsel efter massiv vækst. Blandt dem, Iran er Kina LED belysning produkter i Mellemøsten, et vigtigt eksportmarked. I januar, Mr. President Xi Jinping ledet af magtfulde politiske og økonomiske handelsdelegation betalt et statsbesøg i Iran, som er en milepæl i historien om kinesisk-iranske relationer, til at åbne et nyt kapitel i udviklingen af ​​de to lande.

Leave a Comment