Loading the content... Loading depends on your connection speed!

T8 lampe bestselgende

2018 LED lampe etterspørselen i markedet vil nå 8,87 milliarder amerikanske dollar

Den siste “Commercial Lighting Market Report” som i 2014 den globale LED kommersiell belysning markedspenetrasjon er fortsatt raskt trukket opp, er den årlige veksten ventes å nå 23%.

Den viktigste anvendelsen av kommersielle belysning produkter som LED lampe type, spotlights, pære, Europa, Nord-Amerika, er Kina verdens LED kommersiell belysning viktigste bruksområde er det viktigste markedet i løpet av de neste fem årene. LEDinside forskning assisterende manager Wu Ying Jie sa at i 2013 LED lampe markedet etterspørsel av 25,8 milliarder dollar i 2018 skal økes til 8.871 milliarder dollar, fremhever betydningen av LED-lamper i kommersiell belysning, spesielt i paritet supermarkeder, kontor , underjordisk parkering for utstrakt bruk, kombinert med design under raske utviklingen av kostnaden fordel også forbedret seg raskere enn andre lamper.

Wu Ying Jie videre bemerkes at i det regionale markedet, T8 lampe som de viktigste produktene som brukes i kontor belysning, Europa, Amerika, Japan, det viktigste markedet av lampen for å kjøle den viktigste, som det kinesiske markedet som hoved fargetemperatur på 6,500K segment Men utbredt forpliktelse til LED-lampens levetid på bare 25 000 timer.

lys garasje

Fra beslutningstakere å analysere kommersielle belysning, Europa, Amerika, Japan og mer for å forbedre kvaliteten som en av de mest grunnleggende strategi, forbedring fra produkt levetid, forbedre effektiviteten av lys, belysning kvalitet, og lys effektivitet, ensartethet kjønn, farge og liv er fortsatt en nøkkelteknologi.

På den annen side, kinesiske politikere er mer sprikende. Siden den kinesiske belysning markedet er fortsatt opprettholdt rask vekst, er det ikke etablert vellykket modell, men overall “pathways fordel” skal være den mektigste våpen, hvorvidt foretaket vannkraft distributører, e-handel og så sette i gang en priskrig, og derfor mer behov for å bli intensivert forsyningskjede og integrering av ressurser, for å oppnå kostnadskontroll i jakten på konkurransedyktige priser.

Leave a Comment