Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tai’an “husmor” big Søn energisparende lysrør i stedet for av elektriske glødepære kan spare 50%

Samme mengde kokt ris, ris komfyrer enn 700 watt 500 watt riskoker, som er mer strømsparing? Hvis du svarer 500 watt, så gratulerer, men fikk det galt. Faktisk redde liv er den lille ting litt etter litt fra start, i vårt hjem liv, er det mange sparetips, enten du er alle ser på. Nylig, foredrag om energisparing Feicheng vest for samfunnet holdt en haug med familien “Stew” har sol fra ulike “energisparing gjennom.”

t8 led lysrør


“Ikke vask grønnsaker har åpnet kranen, men den første vask og skyll igjen med vann i vanntanken, kan også spille en rolle i vannforbruk.” Pensjonert veteran Zhang Shulan blinket hans vannbesparende tips. Liu Zhen husmødre pust av antall utslipp vann, elektrisitet taktikk: prøv å erstatte glødelamper med lysrør, kan spare 50% av elektrisitet, ikke stable kjøleskapet for full av mat, for tett, er det mulig å redusere strøm tap; minimalisere bruken av sterke vaske tøy funksjon, så langt som mulig at tøyet vaskes i en konsentrert måte, vaskebadet av tøy i så nær den maksimale mengde, effekttapet kan reduseres.

“Man trenger ikke lukke tett kranen, en måned kan kjøre av 1-6 kubikkmeter vann, utett toalett, en måned for å kjøre av 3-25 kubikkmeter vann, en by hvis det er 600 000 kranen stengt stramt, 20 titusen lekker toalett, kan et år mister hundrevis av millioner kubikkmeter vann. disse er ikke helt oppsiktsvekkende! “i klasserommet, samfunnet spesielt invitert lærere til å undervise beboere energisparing kunnskap og smart samfunnet tante tante som tok ut mer “Energy var” å dele med alle.

Leave a Comment