Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tiukka täytäntöönpano toimenpiteiden rajoittamiseksi LED Tube kuum

Vaikka niitä viime LED markkinoiden LED TV osto puomi laantunut, mutta valaistus LED loisteputken on hyvin kuuma! LED valmistajat sanoi Kiinan hallitus ennen loppua äskettäisen tiukkaa täytäntöönpanoa “Yhdestoista Five-Year” toimenpiteitä, joilla rajoitetaan valtaa, pakottaa niin suuria tehtaita on korvattava LED lamppu virransäästötilaan, epäsuora vetää T8, T5LED iso kuuma loisteputket Kiinassa, kausi 4 LED palkki lähetykset kasvaa harppauksin.

T8 LED putki nykyinen hinta on noin 220 yuania, alas 50% yli vuoden alusta 330 yuania, hinta lasku kolmannella neljänneksellä verrattuna noin 1-2 prosenttia.

drossel lysrør

Sisäpiiri huomautti, LED hinta alun perin neljännesvuosittain lasku, mutta auttaa ajaa alas hinta valaistuksen markkinoiden käynnistymisen, ja jopa jotkut valmistajat alkuperäisen edullisia myynti toissijaisten tuotteiden, “ei ainoastaan ​​tuhonnut inventaarion, mutta myös lisätä tuloja.”

Mutta teollisuus korosti myös, että sillä ei ole tietyn standardin, jotkut kiinalaiset Kiinassa kasvituotteiden, kirkkaus ei riitä, on laatuongelmia myös seurasi lamppu myydään “, koska se on halvempaa, T8 lamppu lähtöhinta on vain noin 110 juania -180 juaniin välillä, koska se ryntää ostamaan. “

On selvää, että vuodesta suurikokoiset LED-taustavalo paneeli tehdas kolmannella neljänneksellä vaikutus tuotantoon, lähetykset alkoivat heiketä neljännellä neljänneksellä osaksi kauden, LED selvempi lasku lähetykset, jotta voidaan lievittää osaa suurikokoiset LED-taustavalo varastossa, monet LED-valaistus tehdas tuotantokapasiteetti käydään markkinoilla ratkaista inventaario ongelma.

Leave a Comment